mynewspapers.net

De bästa gåvorna för pojkar 10 år

De bästa gåvorna för pojkar 10 år


10-åriga pojkar kan ibland vara svårt att köpa för. De har sina egna personligheter och kan inte längre anser sig barn. För några år sedan tecknade filmer och leksaker skulle ha varit lämpligt, men dessa gåvor är nu alldeles för ung. Presenter till en 10-årig pojke måste vara intressanta, spännande och inte alltför barnslig.

Sporting gåvor

Manyt 10-åriga pojkar blir fotboll, baseball och allmänt sport galna. Köpa honom en ny Fotboll boll eller baseball bat som han kan ta till skolan och använda med sina vänner. Om du köper ett basebollträ, köpa honom en boll och en head protector också; han kan sedan göra det till ett riktigt spel med sina vänner. Alternativt kan en 10-år-gammal-pojke inte ha varit på en professionell fotboll eller baseboll innan. Köpa ett par biljetter för honom och dig och gör en familjedag.

Det senaste spelet

Om den 10-årige pojken har en spelkonsol, köpa honom det senaste spelet och han kommer absolut älskar den. Detta är en gemensam present, dock, och du kan vara bättre kontroll med pojkens föräldrar att se huruvida han har spelet. Du måste också se till att du får rätt spel konsolen (som ett Nintendo Wii eller en Xbox 360) som det finns så många och de är alltid förändras.

Studsmatta

Barn i alla åldrar behöver hålla vältränad, frisk och aktiv. Du kan hjälpa genom att köpa 10-årige pojken en stor trampolin. Dessa är tillgängliga på massor av varuhus eller online. De startar från ca £97 och kommer med skyddande burar. Du kan även kasta pojken en part och avtäcka sin nya studsmatta; sedan får alla hans vänner att använda det också.

Nerf Gun

De flesta pojkar runt 10 fortfarande njuta av leker med sina vänner, som normalt omfattar skojbråkar. Pojkar kommer att vilja köra runt jagar varandra, och en Nerf pistol blir ett perfekt komplement. Det kommer i många färger, storlekar och former och med olika bränning mekanismer och kan användas säkert utan föräldrarnas observation. Vapnen fungerar genom att skjuta ut kulor i form av pilar som håller sig till kardborrband västar som spelare måste bära (västar ingår). Nerf vapen är billig, säker och mycket roliga leksaker som hela familjen kan njuta av tillsammans.