mynewspapers.net

De bästa gåvorna för fågelvänner

De bästa gåvorna för fågelvänner


Skriet från vildmarken kan visa sig vara för mycket för fågelvänner; en eftermiddag med fågelskådning kan vara det perfekta sättet att spendera lite ledig tid. Alternativt kan de som har ett hus fyllt med låtar av deras favorit sällskapsfåglar få ren njutning för vård av sina husdjur. Oavsett vilken typ, kommer fågelvänner alltid njuta av en gåva som komplimanger eller ytterligare ökar deras passion för sin hobby. Hitta den perfekta presenten för fågel-älskare i ditt liv att se dem Le med glädje.

Kikare

Hjälpa din fågel-älskare vän undvika ögontrötthet genom att ge honom ett par av kikare. Kikare kan hjälpa fågelskådare Visa och identifiera fåglar på ett mycket större avstånd än med blotta ögat. Kikare kan också hjälpa fågelvänner hålla ett öga på deras favorit eller sällsynta arter ute på en promenad. De kan även använda dem för att identifiera fåglar i trädgården att zooma fjäderdräkt och andra identifierande egenskaper.

Fågelbad

Fåglar bada för att vara ren; de kan också njuta av ett bad att svalka dig i varmt väder. En sten, betong eller kakelplattor fågelbad är en stor gåva för fågelvänner som vill titta på en uppsjö av aktiviteter i dagliga ritualen för rengöring, dricka och umgås med andra fåglar. Överväga att para ihop ett fågelbad med en fågelbordet att locka fåglar till din fågel-lover's trädgård året runt.

Fågel frö

En gåva av birdseed kan gå en lång väg för dem som har sällskapsdjur eller de som trivs med vilda fåglar. För personer som har en sällskapsdjur fågel, hitta ras och typ av utsäde sällskapsdjur kan säkert konsumera. Paketet din fågel frö med några bird leksaker och andra godsaker att skapa en dynamisk gåva för sällskapsdjur fågeln. Upptäck de vilda fåglar som bor inom din region och köpa utsäde enligt arter finns. Få en stor påse; När fåglar hittar ut en favorit utfodring plats de kommer ständigt tillbaka för att äta.

Fågel bok

För fågelskådare nybörjare eller för fågel lover nyfiken på lärande om olika arter av fåglar, överväga en encyklopedi av fåglar att hjälpa dem att identifiera fåglarna upptäcker de utomhus. "Sibley guiden till fåglar" av David Sibley, godkändes av National Audubon Society, innehåller en mängd information som beskriver utseendet på fåglar, sitt beteende och sina vanor. För dem som har en älskade sällskapsdjur fågel, överväga en bok som diskuterar nya metoder i hur man optimalt hand för en fågel i bur.