mynewspapers.net

De bästa fruktträd växa i södra Kalifornien

De bästa fruktträd växa i södra Kalifornien


California spirande med fruktträd. I trädgårdar, kan på sidan vägar, hängande över grannars staket och blommande på business egenskaper, du hitta fruktträd trångt med saftiga citrusfrukter. I södra Kalifornien är bästa fruktträden att växa citrus träd, som beror på rikliga solsken, regelbundna regnvatten, väldränerad jord och konsekvent vård och skörd.

Grapefrukt

De bästa fruktträd växa i södra Kalifornien


Grapefrukt träd växer mycket bra i södra Kalifornien, speciellt längs kusten i San Diego och Coronado. Eftersom grapefrukt träd behöver gott om solen är ska idealiskt du plantera trädet i en sida trädgård eller ett område där trädet blir full till partiell sol och en hel del utrymme att växa. Grapefrukt träd växa lång och bred, så räkna med ett spretande rotsystem. Planerar att plocka de fylliga gula och rosa glober varje vecka under våren och försommaren månader. Ser fram emot en färsk grapefrukt på morgonen och juice hela dagen.

Orange

Valencia, Kalifornien, är uppkallad efter en orange sort och Orange County också tar sitt namn från givmilda apelsinträd i södra Kalifornien. Valencia orange träd producerar kluster från April fram till slutet av oktober när svalare temperaturer inflyttning. Valencia är känd som den bästa juice apelsinen. Washington naveln, en annan framgångsrik Southern California orange träd, producerar vad som anses vara de bästa fresh-off-the-tree och dessert apelsinerna. Washington naveln mognar från December men April, lätt-till-peel frukter. Plantera ett Valencia eller naveln träd ger dig apelsiner nästan året runt. Eftersom orange träd växa 22 till 30 fot hög, bör plantera trädet i en sida trädgård där du kan njuta av vaktande den växa.

Citron

De bästa fruktträd växa i södra Kalifornien


Om du besöker södra Kalifornien under våren eller försommaren, kan du se citroner full på gatorna och avhopp från träd. Citron sorter som Meyer, en mycket prydnads träd, är extremt produktiv i södra Kalifornien. Förbättrad Meyer citron, en variant av Meyer träd, är en orange-citron hybrid med en mildare citronsmak men en stark, kryddig smak. Du kan börja växa en citron träd i kruka inomhus eller i växthus. Se till att du har en plats att flytta trädet när det outgrows potten---träden växa omfattande rotsystem och kan bli ganska yvig.

Oroblanco

De bästa fruktträd växa i södra Kalifornien


Överväga att plantera Oroblanco, en korsning mellan pummelo och grapefrukt. Det är den sötaste grapefrukt sorten, utan syrlig sura smaken av en typisk grapefrukt. Trädet blomstrar i södra Kalifornien klimatet.

Fig

De bästa fruktträd växa i södra Kalifornien


De bruna Turkiet fikonträd olika---även känd som Aubique Noire, Negro Largo eller San Piero---fungerar bäst i södra Kalifornien. Fikonträdet är en vacker och mystisk Best ett träd, med en bred tjock stam med komplexa sammanvävda grenar. De bruna Turkiet olika producerar medelstora frukter med lila-brun hud, rosa-gult kött och en lyxig krasslig fig smak. För att producera de mest fikon, plommon regelbundet så att alla frukter växa obehindrat av störande grenar och tunga armar och ben.