mynewspapers.net

De bästa frisyrer för rakt kort hår och ett fett ansikte

De bästa frisyrer för rakt kort hår och ett fett ansikte


Om du letar efter en frisyr som kommer att smickra en runda eller feta ansikte, kom ihåg att du vill ha en frisyr som gör att ansiktet ser smalare. Särskilt för rakt hår, kan en kort, skiktad utseende ge rörelse och bryta upp rundheten för ansiktet. Korta frisyrer för runda ansikten bör inte vara för kort, dock, eftersom för lite hår kan betona rundheten för ansiktet och göra ditt ansikte ser obalanserad.

Har du ett fett ansikte?

Fett ansikten, även kallad runda ansikten, är lika breda som de är långa. För att avgöra om du har en rund ansiktsform, kan du spåra ditt ansikte i spegeln med läppstift eller mäta ditt ansikte. Mät bredden på ditt ansikte på tre punkter. Först mäta bredden på pannan, halvvägs mellan dina ögonbryn och hårfäste. Då åtgärden överst på dina kindben vid den bredaste punkten i ditt ansikte. Slutligen mäter över din käklinjen. Nästa, mäta längden på ditt ansikte från ditt hårfäste till hakan. Jämför dina mått bredd och din längdmätning. Om ditt ansikte är så bred som den är lång, så har du en rund ansiktsform.

Korta frisyrer för ett fett ansikte

För en runda eller feta ansikte ser korta frisyrer bäst när det finns lager bryta upp formen på ansiktet. En kort bob med skiktad lugg och fjäderlätt bitar runt kinderna är mycket bantning på ett runt ansikte eftersom lagren bryta upp formen på ansiktet. Rakt hår är särskilt lämpad för lager för lager ge rakt hår volym och rörelse. För mycket kort stilar, en pixie skära med långa bitar runt öronen, kan halsen och pannan också smickra ett runt ansikte.

Medium-kort frisyr för en fet ansikte

Om ditt hår inte är ganska kort nog för en pixie cut eller bob, kan du också få en smickrande frisyr med hjälp av lager. Längden på en skiktad frisyr som ser bäst ut på en runda eller feta ansikte är mellan hakan och halsen. Håret bör falla framåt runt ansiktet. För längre raka hår, kan skiktad fringe som faller diagonalt över pannan smickra ett runt ansikte genom att bryta upp ansiktsform och ge vissa visuella rörelse i håret. Även om ditt hår är lång, kommer att få lager som faller runt ansiktet hjälpa din runda ansikte ser smalare.

Höjden är viktig för runda ansikten

Ett annat trick för förlängning och bantning en runda eller feta ansikte är att ha en frisyr med lite höjd. Hår med höjd förlänger ansiktet, vilket gör det visas smalare och ändra formen från runda till ovala. Med rakt hår innebär detta att lägga till volym till kronan av huvudet med lager eller hårprodukter som ger volym. Ett bra snitt för kvinnor med runda eller fet ansikten är en diagonal bob som är kort på baksidan och vinklar framåt för att falla mellan hakan och halsen. Denna frisyr är skär hög i ryggen och lägger oftast till höjd och volym till kronan av huvudet.