mynewspapers.net

De bästa frisyrer för lockigt hår medellång längd

De bästa frisyrer för lockigt hår medellång längd


Medellångt hår är mångsidig som du kan bära det ner eller kasta in en casual hästsvans. En medellång längd lockig frisyr har volym och studsa. Medellångt hår tenderar att vara mellan haka längd och axelhöjd. När beslut fattas om en frisyr, ta hänsyn till din hårtyp och det faktum att lockigt hår ser ut kortare när det är torrt.

Sidan Bangs

En frisyr för medellång längd lockigt hår är axelhöjd med sida-svepte Frans. Håret ska klippas i lång lager, med lager som inramar ansiktet. Denna frisyr fungerar bra för en lång eller ovala ansiktsform. Medan håret är lockigt, bör utkant klippas så att de låg på sidan. Hantera dem, med en plattång eller locktång för att utjämna dem så att de är rakare än resten av håret.

Lager

En annan smickrande frisyr för medellång längd lockigt hår är en klippa som vilar bara på axlarna, utan fransar. Denna lockig frisyr ska ha lång lager runt kanterna och placerade strategiskt över hela toppen. Detta hjälper till att avlägsna bulk och förbättrar curl, och ger volym på sidorna. I stället för fringe, bör man lång lager skär i fronten för att rama in ansiktet.

Bob

En halvlång bob frisyr ser härligt med lockigt hår. I stället för den klassiska, snygga bob skapar det ett rörigt och casual look. Bob frisyr ska börja ungefär en tum under hakan, med den tillbaka lite kortare. Så lockigt hår kan bli poofy, får inte det alltför kort. Har lager skär i hela sidor och topp av hår att ta bort bulk. Om håret är naturligt väldigt lockigt, har håret lager omfattande och överväga en graderad bob, där baksidan av håret är skiktad och kortare än framsidan.