mynewspapers.net

De bästa frisyrer för killar med grovt hår

De bästa frisyrer för killar med grovt hår


Män vill ha bra hår lika mycket som damerna göra, men killar med grovt hår ofta har svårt att få en bra frisyr. Grovt hår kan vara tjock och oregerliga och killar vet alltid inte vad att göra med det, hur man skär det eller ens hur man stil det. Lyckligtvis finns det några alternativ för killar med grovt hår som skapar frisyrer som är väldigt hanterbar.

Besättning cut

De bästa frisyrer för killar med grovt hår


En besättning cut är en stil av hår att vissa kanske anser för att kallas en fade. Denna frisyr börjar med hår på en längd i fronten och längden förkortas enhetligt som det når sidorna och baksidan av huvudet. Besättning cut är en populär frisyr med militärer och några andra killar som vill uppnå en låg-underhåll leta efter deras grovt hår. Styling kan bestå av helt enkelt låta håret lufttorka naturligt, eller lägga till lite styling gel i fuktigt hår för en slankare, mer stylad avsluta.

Buzz cut

De bästa frisyrer för killar med grovt hår


En buzz-klippa uppnås med hjälp av sax eller clippers och är ofta samma längd hela vägen runt huvudet. Buzz nedskärningar är ett lättskött alternativ för killar som bara inte vill ta itu med deras grovt hår. Styling en buzz cut är en enkel match och ingen produkt krävs vanligtvis. De som vill ha lite glans och stil kan lägga till en touch av pomada eller lätt gel över medan håret är fuktigt.

Textur cut

De bästa frisyrer för killar med grovt hår


Textur skär införliva textur med en rakkniv eller vinklade punkt snitt med sax att lägga till dimension och ta bort huvuddelen från tjockt, grovt hår. En textur cut är idealisk för killar med grovt hår eftersom det tar bort bulk och volym från denna hårtyp, lämnar håret mer lätthanterligt. Slutresultatet är en frisyr som är mycket hackig och nöttåligt. Webbplatsen, Man frisyr föreslår styling denna frisyr med styling wax. Emulgera styling vaxet mellan händerna och sedan tillämpa den på handduk-torkade håret. Arbeta in produkten i ändarna först och sedan ner mot hårbotten. Stil som ni önskar och låta håret torka naturligt efteråt.