mynewspapers.net

De bästa frisyrer för hög panna & cowlickMed så många frisyrer att välja mellan, det är möjligt att hitta något som passar alla ansiktsform, hud tonen eller hals bredd, eller kompletterar eventuella "problemområden". Medan cowlicks är ofta tänkt som besvärande, kommer att rätt frisyr arbeta med dem i stället för mot dem. Höga pannor kan ett antal frisyrer som inte skulle vara möjligt med rundade ansikten eller smala pannor. I varje fall neutraliserar den perfekta frisyren någon oroshärd för att skapa den mest balanserade övergripande utseendet.

Mjukgörande med lugg

De flesta frisörer håller, någon med en hög panna kommer att se bra ut med lite stil av Frans. Bangs balansera ut framträdande av en hög panna och Rama fint in ögonen. För kvinnor som klassiska Frans leder tankarna till skolflickor, ger Frans en razored konsistens kommer att lägga en ljus, sofistikerade mjukhet. Sida-svepte fringe är ett annat alternativ, som endast delvis täcka den hög panna, att hålla ansiktet öppna samtidigt balansera pannan med andra funktioner. Skådespelerskor som Jodie Foster och Katherine Heigl har slitna håret med mjuk, sida-svepte Frans att komplettera deras kungligt höga pannor.

Balansera ansiktet

Förutom fringe kompletterar lång-layered frisyrer fint höga pannor. Att lägga till volym på sidorna av ansiktet jämnar ut den övergripande formen. För en lång-lager frisyr, be din stylist att skära med mjuka lager och sedan stil dem till lösa vågor med papiljotter eller en locktång. Den perfekta sladdlängden för frisyren beror huvudsakligen på formen på ansiktet. Typiskt, en hög panna kommer att gå med ett långt och smalt ansikte, att göra kortklippta stilar generellt olämpliga, eftersom de drar uppmärksamhet uppåt. Medium längder fungerar bra, att lägga till några fullhet. Lager fuktnivån till potentiellt kantiga linjer av en lång i ansiktet. Sidodelar kan också komplettera en hög panna, graciöst drapering över den.

Om fastställande av Cowlicks

Cowlicks dyker ofta upp nära pannan, nacken av hångla eller själva kronan av huvudet. De presenterar sig som bångstyriga knippen av hår som aldrig, till synes, gå med lekmanna av en frisyr. Dock även supermodellen Claudia Schiffer har talat om att ha två cowlicks, och har lyckats hitta frisyrer som arbetar med dem. För cowlicks vid hårfästet, av pannan eller tinningarna, kan kort, formade Frans hålla tufts fastnar sin plats. Tung, mod-stil fringe fungerar även bra med cowlicks, hålla dem i blotta tyngd. Styling krämer eller uträtning geler kan också hjälpa dämpa cowlicks, speciellt när de appliceras tillsammans med en varm fön.