mynewspapers.net

De bästa frisyrer för gallring eller fint hår

De bästa frisyrer för gallring eller fint hår


Människor med fina eller tunt hår kämpar ofta för att hitta stilar som lägga till volym i håret och hindra den från att se platt och trådiga. I många fall är denna typ av hår långsam att växa, vilket gör att hitta en frisyr som ger håret en illusion av tjocklek och fyllighet ännu viktigare. I de flesta fall kortare nedskärningar kommer att hjälpa fina eller tunt hår visas tjockare, men individer bör beakta strukturen på deras hår och formen på deras ansikte när du väljer ett snitt.

Bob

Fina eller tunt hår ser oftast tjockare när det är klippt kort, så en bob är en praktisk stil för personer med denna typ av hår. Det finns många varianter på bob, så det oftast fungerar för de flesta ansikte former. En kort trubbig bob som träffar på örsnibben är ett attraktivt alternativ eftersom det bidrar till att göra ändarna på håret ser särskilt tjock. En trubbig skär bob som träffar på käklinjen kan ge den största illusionen av tjocklek till fina eller tunt hår, och Frans kan läggas till göra cut ännu mer elegant. En längre bob med oregelbundna, hackig ändar kan vara lättare att stil för vissa människor eftersom det är tänkt för att ha ett rörigt utseende. Det kan vara mer visuellt intressant än en trubbig skär bob.

Axel-längd trubbiga Cut

För personer med fina eller tunt hår och runda ansikten, kan en längre frisyr vara mer smickrande. Dock kan överflödig längd betona böter eller tunna hår, så håll snittet vid axlarna. Gå för en trubbig klippa hjälper ger en tjockare utseende ändarna på håret också. Denna stil kan också vara vinklad fram något så det är kortare i ryggen än i fronten. Denna minskning kan vara perfekt för dem med fina eller tunna hår som vill ha ändarna av deras hår kurva under något eftersom det lämpar sig för subtila fasningen i ändarna.

Skiktad lockar eller vågor

Medan layered frisyrer accentuera ofta en fin eller tunna utseendet på rakt hår, kan de vara ett bra alternativ för individer med fina eller tunt hår som är vågig eller lockig. Lägga till lager till vågigt eller lockigt hår uppmuntrar de kortare lagrarna rullas ihop mer, så håret verkar ha mer volym. Lockigt eller vågigt hår är ofta lättare att styla när skära i lager, så individer kan arbeta med snittet att ge håret det fulla utseendet möjligt.

Långa Shag

En lång shag frisyr är ett bra alternativ för individer med fina eller tunt hår som föredrar en edgier utseende. Ett shag snitt har en sexig, stökigt stil och lägger till textur, som gör håret visas fylligare. Det är en skiktad utseende, men ändarna skärs med sax och inte en rakhyvel, så de är fjäderlätt och visas tjockare. De kortaste lagrarna i cut hit vanligtvis längst ned i öronen. Längden på de längsta lagrarna kan justeras för att passa någon preferens. För fina eller tunt hår, axelhöjd eller bara förbi axlarna ser oftast bäst.