mynewspapers.net

De bästa frisyrer för böter, halta hårNär det gäller hård-till-stil hår, är halta Lås ofta de mest utmanande. De bästa hårklippning för böter, halta hår är de som öka volymen och skapa rörelse. Viktiga är att undvika överskott längd och välj en frisyr som kommer att göra det mesta av håret du har.

Beskurna nedskärningar

Om brottning med din halta hår varje morgon är inte för dig, Välj en klippa som inte kräver volymen för att se bra ut. Nära beskurna frisyr är det perfekta valet för kvinnor som har lite tid eller tålamod när det gäller hårstyling. Har din stylist klippa håret med kort lager ovanpå, och avsmalnar håret ännu kortare på sidorna och tillbaka. Du kan välja mellan mycket kort, hackig fransar eller lämnar detta område längre och stripig för kontrast. Kort, en längd bobs är också en bra passform för fina, halta hår. Håll den totala-längden till längre än under hakan för en fylligare effekt. Längre, sideswept lugg lägga till volym i din frisyr och kommer att göra cut ser längre. Använd en stor, rund borste att styla denna nedskärning för extra kropp.

Halva längden stilar

Medan de bästa frisyrer för fina, halta hår är de som undviker långa längder, kan du komma undan med en axel-längd stil om du har det skär korrekt. Lager är grunden för denna typ av frisyr, så använd dem klokt. Moderna shag par en pixie-liknande topp frisyr med en längre, shaggier botten för att skapa en elegant stil som ser polerad utan behov av extra volym. Om volymen är vad du söker, är en rot perm svaret. Denna process i huvudsak böjer de första några inches roten att skapa en lyft effekt. Du kan fortfarande bära ditt hår i en rakare stil, men det visas fylligare. En övergripande kroppen perm kan också hjälpa med volymen om du inte bär håret vågigt.

Razored ändar

Ett dramatiskt alternativ för halta hår är att välja en inverterad bob frisyr som innefattar stripig ändar. En inverterad bob är kortare i ryggen, att skapa tjocklek, och vinklar ner längre framåt, att skapa en illusion av längd. Ändarna kan göras tunnare av razoring för att skapa kontrast med resten av håret. Resultatet är fet men kräver minimalt styling. När man har en stylist razor fint hår, kontrollera att de är kunniga om hur fint hår. För mycket razoring, eller razoring på fel ställe, kan förvärra halta hår. Det bör hållas mycket lokala med avsikt att skapa en viss effekt i ett visst område i frisyr.