mynewspapers.net

De bästa Dwarf fruktträdDwarf fruktträd erbjuder en kompromiss: de producerar samma saftiga frukten på halva höjden. De bästa dwarf fruktträd är ofta mycket prydnadsträd som erbjuder frukt redo att äta av behandla. Medan de flesta dvärg träd börjar bära frukt tre till fem år efter plantering, producerar träd kvalitet frukt som är enklare att plocka bort de nedre grenarna. När man beaktar vilka dvärg fruktträd eller träd att plantera, Tänk på det utrymme du har för anläggningen. Till exempel om du vill ha ett träd för ett växthus eller sun rum, notera vilken av de bästa dwarf fruktträd kommer att trivas bäst i dessa inomhus villkor.

Dvärg äppelträd

De bästa Dwarf fruktträd


Eftersom äppelträd är en härdig träd typ, kan de tåla frysning vintertemperaturer och växa i olika förhållanden. Detta gör äppelträd en idealisk dvärg fruktträd. Dvärg versioner av äppelträd skapa samma storlek äpplen som full storlek äppelträd, men bara växa till 10 tall vid full mognad, jämfört med den normala storleken på 15 till 20 fot. Också, till skillnad från andra dwarf fruktträd som plommon och persikoträd, äpplen kan trivas i torrare jord. Om du bor i ett varmare, torrare klimat detta gör apple tree en särskilt överklagande kandidat för dvärg frukt plantering. Om du bor i ett väl mättade klimat, Observera att äppelträd kräver konsekvent dränering. Om du placerar äppelträdet i en kruka eller en halv-vin fat, en dekorativ planteringsjord lösning, gör att potten har ett stort dräneringshål eller en serie av hål.

Dvärg-avokado träd

De bästa Dwarf fruktträd


Dvärg avokado träd är idealisk dwarf fruktträd eftersom de bär frukt under hela året. Haas avokado träd sorten anses mest produktiva dvärg avokado plantan och bästa dvärg växten för utomhus plantering och trädgårdsskötsel. För krukväxter gör alla andra avokado sorter attraktiva och dekorativa växter. Avokado plantan är inte en härdiga träd, vilket innebär att den inte kan tåla temperaturer under fryspunkten och fortfarande bära frukt. Men trädet tål temperaturer ner till-1.11 grader om det är inomhus och försedda med tillräckligt solsken. Du kan plocka avokado direkt från trädet för sallader, guacamole och andra välsmakande recept. Frukt mogen säsong beroende träd--några är redo att skörda på vintern, andra i sommar.

Dvärg-Orange Tree

De bästa Dwarf fruktträd


För en tropisk dvärg fruktträd gör en miniatyr orange träd en perfekt växt att odla och skörda. Dvärg orange träd gör perfekt inomhus krukväxter eftersom de tenderar att växa mer än 3 till 4 fot högt eller brett vid full mognad. Också, det orange trädet producerar attraktiva, vit, pappersaktig flagrant blommor; Blommorna börjar sedan bud med hårda fuzzy apelsiner. I Washington naveln och Valencia dvärg apelsinträd sorter ger frukt redo att äta bort träd; andra sorter är bättre för pressning och orange svål recept. Miniatyr apelsinträd behöver minst en halv dag i direkt solsken för de mest tillväxt och frukt produktionen. Så, om du bor i en solig plats, du kan växa träd utomhus. Annars, växthus och solen rummen gör hälsosamma livsmiljöer för trädet.