mynewspapers.net

De bästa dubbla Barnvagnar för tvillingar

De bästa dubbla Barnvagnar för tvillingar


När du köper en barnvagn för tvillingar, anser de flesta föräldrar säkerhet och hållbarhet. Dessa barnvagnar tillhandahålla säkerhetsfunktioner samt en bekväm område för både spädbarn att koppla av. Barnvagnar är också strömlinjeformade att passa in i små utrymmen och göra resa bekvämt. Köpa en av de bästa Barnvagnar för tvillingar är en pålitlig investering för den växande familjen och stöder barn från spädbarn till förskoleåldern.

Eddie Bauer All terräng Tandem dubbel

Eddie Bauer Tandem dubbel är mångsidig och har plats för barn med eller utan barnsitsar. Vagnen är utformad så att tvillingar kan sitta antingen inför varandra eller sida-vid-sida. Frontfacket och flyttbar förvaringskorg används för transport baby essentials. Det finns en quiltad trädkronorna och "peek-a-boo" fönster som tillåter föräldrar att se spädbarn. Tandem dubbel är lätt att förvara och det fälls ner med bara en hand. Vagnen väger forty seven pounds och kan bära upp till fyrtio pund i varje säte.

Graco Quattro Tour Duo

Graco Quattro ger en mjuk körning tack vare våren fjädring i hjulen. Barnen rider en bak annan. Framsätet kan hålla upp till femtio pund och luta dig tillbaka till en platt position, medan baksidan rymmer forty pounds. Sittplatser kuddar kan tas bort och tvättas med tvål och vatten. Graco Quattro tillhandahåller en cup och mellanmål hållare så barnen kan njuta av ett mellanmål under ritten.

PEG Perego Aria Twin 60/40

Tvillingarna sitta sida vid sida i Peg Perego Aria Twin. Vagnen är lätt och fälls enkelt för snabb lagring. De rymliga sätena har flera positioner så sömnig tvillingar kan luta dig tillbaka och koppla av. Klädslar är avtagbara och tvättbara. Aria Twin är utrustad med barn brickor och ett hjul låsa huvudnummer.

Tvilling Twist Duo Double

Tvilling Twist Duo Double kan transportera både nyfödda och äldre tvillingar. Vagnen är smidig med svängbara framhjulen. Den är utformad som en jogging stroller framme och en vanlig barnvagn i ryggen. Dess smala design tillåter tvillingar att sitta sida vid sida. Det finns justerbara foten vilar och separat solen Skärmtak på varje sida.