mynewspapers.net

De bästa buskarna för fågel häckarFågelvänner tillbringar ofta många timmar per dag beundra dessa agile, kommunikativ och vackra varelser. Snarare än att sitta och hoppas att upptäcka fåglar, även många fågelvänner växt buskar, träd och vinstockar för att attrahera specifika typer av fåglar för födosök och häckning. För nyfiken fågel entusiaster finns det flera olika typer av buskar att plantera för att locka en mängd fåglar, ofta leder till Bon, förbättra bildupplevelsen.

Norra Bayberries

Den norra Bayberry---kallas även Myrica pensylvanica formellt---är en liten buske som blommar frukter främst under hösten, men ibland under vintern också. Silver till gråaktig bären tjäna som föda för fåglar och ger en behaglig doft till människor. Busken erbjuder bra täckning för flera olika typer av fågelarter---som trädet swallow, bluebirds och catbirds---varav alla vanligen bygga bon inom it.

Winterberry buskar

Winterberry buskar---även känd som "holly" eller liex verticillata formellt---är en typ av lövfällande buske som har frukt under hösten, även om det ibland kvarstår genom vintern. Mindre härdig buske är mycket väder-tålig och normalt mycket tolerant i regniga förhållanden. Scarlet bären som järnek producerar är gemensamma mat källor för fåglar på vintern. På grund av bär endast att vara på de kvinnliga holly växterna, uppmuntras fågel entusiaster att plantera en eller flera Honor med några manliga plantor. Winterberry lockar många fågelarter, däribland Sidensvansar, bluebirds, som är gemensamma nesters inom busken och robins.

Staghorn Sumacs

Staghorn sumak---kallas även Rhus typhina formellt---är en liten lövfällande buske; Det är dock ibland klassas som ett litet träd. Liksom de flesta andra buskar, bära frukt inträffar under hösten, men kvarstår genom vintern. Staghorn sumak är behaglig för ögonen, producerar röda blad och taggiga röd frukt kluster. De producerar frukter och fröer, som tjänar till att locka många fler fågel typer än flesta andra buskar. Även om vissa fåglar häckar i sumak buske, är det mindre ofta än de flesta andra typer av buskar, som trädet är mycket öppen och inte har en massa blad. Fåglarna det lockar inkluderar bluebirds, robins, trastar, kardinaler, starar, catbirds och chickadees.