mynewspapers.net

De bästa Burr Espresso slipmaskinerna

De bästa Burr Espresso slipmaskinerna


Skorra kaffe slipmaskiner använda två räfflat hjul för att krossa kaffe till konsekvent storlek granulat. De producerar en finare och mer konsekvent mala än billigare blad modeller, som använder en spinning blad för att hugga bönorna och därmed bättre lämpad för espressomaskiner. Men bortom valet mellan burr och blade slipmaskiner, det finns flera andra överväganden när du väljer den bästa burr kvarnen för espresso, beroende på det pris du är villig att betala.

Höghastighetståg slipmaskiner

De billigaste burr slipmaskinerna fungera vid högre hastigheter än dyrare modeller. Motorn på dessa slipmaskiner är vanligen anslutet direkt till burr hjulen. Hög hastighet och varm motor kan överhettas bönor, som kan producera en bränd smak brygd. Det kan också skapa överskott statisk elektricitet som kan orsaka i trädgården att bunta i bitar som är svåra att packa i din espresso filter. Men dessa slipmaskiner kommer att producera en genomgående fin grind som fungerar för espressomaskiner, vilket gör dem det bästa alternativet till ett lågt pris.

Låg hastighet slipmaskiner

Låg hastighet slipmaskiner flytta burr hjulen långsammare men fortfarande uppnå en effektiv grind. Dessa kvarnar anses generellt bättre än högre hastighet modeller eftersom de minskar mängden värme som utsätts för bönorna under slipprocessen, därmed bevara sin smak. De är också tystare och producera mindre statisk elektricitet än snabba modeller, vilket gör dem det bästa alternativet för konsumenter som har råd med det högre priset och som är särskilt om smak av deras espresso.

Gear minskning eller Direct Drive

De billigaste modellerna av låg hastighet slipmaskiner har vad som kallas ett redskap för att minska system, i princip ett system av kugghjul kopplad till motorn att sakta ner. De dyraste låg hastighet modeller, kallad direktdrift Kaffekvarnar, har en mer kraftfull motor ansluten direkt till styckning hjulet så att de fungerar med samma hastighet, förment producerar en överlägsen grind. Dessa slipmaskiner är det bästa alternativet för espresso alkoholkonsumenter som är villiga att betala det högsta priset att uppnå en exceptionell brygd.

Andra överväganden

När du har beslutat om en typ av burr grinder, måste du också bestämma om du vill en med eller utan en doser eller en steg justering. Doseringspump slipmaskiner, som distribuerar slipar i pie-formade fack perfekt storlek för ett enda skott av espresso, är det bästa alternativet om du planerar att använda kvarnen för espresso drycker. Nondosing alternativ, dock kan användas för andra bryggning metoder och är bäst för kaffedrickare som vill ha en mängd olika alternativ. Valet mellan klev eller nonstepped slipmaskiner är jämväl, en smaksak. Stegvis slipmaskiner tillåter användare att välja mellan ett urval av förinställda grind inställningar. Nonstepped alternativ tillåter användare att justera kvarnen själva.