mynewspapers.net

De bästa bröllop smoking

De bästa bröllop smoking


Klassisk, elegant och funktionell, smokingen är formella slitage på sin spets. Om du vill bära den bästa bröllop smokingen, kommer att du behöva investera i en. Hyra smoking alltid passar inte ordentligt och är vanligtvis obekväma på en unik händelse. De kostar också mellan 25 till 50 procent av priset för en genomsnittlig smoking, enligt webbplatsen Dummies. Ta dig tid att hitta den bästa smokingen för dig enligt din fysik, stil och vilken typ av bröllop du har planerat.

Kroppstyp

Bedöma din kroppstyp, och välj sedan en smoking stil som kommer att smickra din fysik. Överväga en mörk sjal krage smoking om du muskulös eller skrymmande från träning. Dess graciösa linjer ger dig en elegant siluett, enligt vår bröllop planer. Bära en väst med en låg urringning om du har en tjock midsection. Om du är lång och trim, har du ditt val av smoking stilar enligt dina önskemål. Överväga en längre skuren jacka med axeln stoppning kompletteras med en kontrasterande väst. Om du är kort och välbyggd, skapa en illusion av breda axlar och en smal midja med en sjal krage smoking förbättras av tjocka axelvaddar. Överväga en två - eller tre-knappars smoking jacka ihopkopplade med veckat byxor om du kort och smal. Ta dig tid att ha din smoking skräddarsydda långt innan bröllopsdagen.

Personlig stil

Begrunda dina preferenser stil när du väljer den bästa smokingen för dig. Känner du dig mer bekväm att bära en traditionell smoking eller en modern? Medan hög-samhälle smokingen som Fred Astaire gjort framstående fortsätter att vara ett populärt val, designers i Milano, har Paris och New York skapat dramatiska nya utseende i högtidskläder. Enligt brudgummar Magazine använda designers på Fubu Skimrande tyger för att kombinera känsla av hip-hop med sofistikerat en klassisk smoking. Medan brittiska designern Paul Smith utvecklar på gamla middag jacka med plysch sammet, använder tysk formgivare Hugo Boss kantiga nedskärningar av tätt vävd ull för att skapa slående mäns formella slitage. Du kan spendera mer för att hyra en fashionabla smoking än för att köpa en klassisk, men detta val kan passar din stil.

Typ av bröllop

Överväga vilken typ av bröllop att avgöra bästa bröllop smokingen. Om det är en semi-formella, varma vädret bröllop, kan du hoppa över smokingen och bära en marinblå kavaj med vita linne eller khaki byxor. För en kväll Semi formella, en klassisk svart smoking bärs med en vit, fungerar vinge eller vände-down krage shirt bra. Om det är ett dagtid formellt bröllop, kan du bära en smoking med en vit skjorta spridning-krage, enligt The Knot. För en ultra formellt bröllop på natten ska du gå för vit slips, som inkluderar en elegant svart smoking, svarta byxor, svart väst, vit piké wing-collared skjorta och vit fluga.

Tips och trender

Medan vit eller grå smoking används endast för bröllop, kan de mer mångsidig svart smoking bäras för slips händelser. Undvika svansar, som anses vara Ultra formella slitage och bättre lämpade för en ledare, enligt brudgummen guiden. En silver eller svart väst, utan eller ett mönster och matchande näsduk kan utgöra en fashionabla alternativ till Maggördel. En lång slips kan särskilja dig från din groomsmen, en fluga är en pålitlig match till klassiska smokingen. Du kan välja mellan en collared, veckad eller böter ribbad tröja. Insistera på franska manschetter.