mynewspapers.net

De bästa bolt action rådjur gevär

De bästa bolt action rådjur gevär


Sedan början av 1900, har bult åtgärd gevär vunnit popularitet bland jägare. Mer bult åtgärd gevär används för rådjur och storviltsjakt än någon annan typ av gevär. Det finns många tillverkare och modeller, men Winchester modell 70, Remington 700, Savage modell 110 och Ruger modell 77 är fyra av de mest populära, korrekt och välbyggd gevär som finns idag. Alla dessa gevär finns i populära jakt kalibrar som.30-06, 270 Winchester, 7 mm Remington Magnum och.243 Winchester.

Winchester modell 70

Introducerades 1936, benämns Winchester modell 70 som "den rifleman rifle". Geväret är känt för sin smidig funktion och övergripande balansen. Modeller tillverkade före 1964 är mer önskvärt att vissa jägare Mauser-stil extractor och kontrollerade-runda foder, så används som är dyrare än en helt ny modell 70. En tre-läge säkerhet spaken är en signatur funktion av modell 70. Säkerheten kan flyttas helt fram till elden, mellanläge, där säkerheten är på men bulten kan fungeras (att lasta en obrända runda), eller hela vägen till den bakre där bulten är låst och kan inte flyttas.

Remington 700

Remington 700 infördes 1962. Remington 700 åtgärder är unik, vilket innebär att det inte bygger på någon annan befintlig design. Bulten har två låsbara lugs, låsning i en kompakt, rund mottagare. Remington 700 är känd för hög grad av noggrannhet, så det är populärt bland jägare, långdistans skyttar och polisen krypskyttar. Militären har en version som kallas M24 som är en hängiven prickskyttegevär. När kamrar för en patron som det.300 Winchester Magnum, er den skicklig av slående mål till 1 000 gårdar. På grund av hög grad av noggrannhet, med en kvalitet är Remington 700 en utmärkt rådjur jaktgevär.

Savage 110

Savage 110 har varit i produktion sedan 1958. Vilde gevär har alltid prisvärda, men extremt noggrann. Finns i många lagertyper och fat längder, Savage 110 är mycket populärt med deer jägare. Metoden fat muttern fastsättning Savage används att fästa fat till mottagaren är unik och ger perfekt, konsekvent patron headspace, bidrar till hög noggrannhet. Ett känt är Savage 110 var så heter på grund av dess £71 försäljningspriset när den infördes.

Ruger M77

Designad i 1968, är Ruger M77 Sturm, Ruger & Companys mest populära gevär. Åtgärden är en Mauser design, med en bult som har två låsbara klackarna och en klo extractor. Ruger, en pionjär i samband med investeringar gjutning, tillämpat denna teknik till gevär, gör det möjligt för företaget att producera högkvalitativa gevär till överkomliga priser. Den mest unika inslag i M77 är användningen av en vinklad åtgärd skruv. I stället för att installera vinkelrätt till åtgärden och dra den rakt ner i beståndet, är främre åtgärd skruven vinklad fram. Dra åt skruven drar mottagaren ner också så bakåt, wedging det hårdare in i beståndet. Detta säkert kvarstad läggs till den M77 noggrannhet.