mynewspapers.net

De bästa bh under en grimma brudklänning

De bästa bh under en grimma brudklänning


En grimma-cut brudklänning är en smickrande klänning form som förbättrar byst linje och förlänger halsen. Denna typ av klänning fäster bakom nacken att stödja bröstet. Grimma-cut kappor har vanligtvis låg och mest utsatta ryggar, så att hitta rätt underkläder är en unik utmaning för denna typ av klänning. Det finns flera bra alternativ för brudar att tänka på deras stora dag om de bär en grimma klänning.

Axelbandslös

I många fall är en traditionell Axelbandslös BH perfekt för en grimma bröllop ner. Dessa behåar är väldigt lik traditionella bras. Det viktigaste undantaget är att de är beroende av stöd av krok och öga knäppen på baksidan av BH för stöd i stället för axelband. I allmänhet köps Axelbandslös BH i en mindre bröst storlek som man normalt skulle bära så de kan ordentligt stöder bysten. Detta är särskilt fördelaktigt för kvinnor med en mindre kupstorlek; de kanske inte ger optimalt stöd för en fylligare byst.

Cabriolet

En konvertibel BH är en att funktioner flyttbara band att de kan vara passform att matcha din klänning. För användning på en grimma klänning, kan den traditionella dubbla remmar av en konvertibel behå tas bort. I stället placera en rem på ena sidan av framsidan av BH och koppla samma remmen till motsatta sidan av framsidan av BH. Detta kommer att linda runt halsen för att stödja bröstet, medan att vara gömd under bältet av klänningen själv.

Bandeau

Denna Axelbandslös BH är gjord av ett elastiskt material som kramar kroppen så nära som möjligt. Bandeau BH har inga obekväma underwire; i stället, det stannar med elastiska band inom ett spandex material. Denna typ av BH är bäst för grimma klänningar som har en något hög rygg. Bandeau BH är också perfekt för kvinnor med en mindre kupstorlek. De erbjuder stöd till bröstet utan tillplattning.

Bustier

En bustier är en smickrande och stödjande alternativ för en grimma bröllop ner. Alternativet Axelbandslös har den extra fördelen att bantning midjan med en inbyggd underklädestopp som fäster som ryggen med krok och öga knäppen eller binds i plats som en korsett. Vissa modeller av bustier har en mycket låg rygg som fäster nära midjan, så det är perfekt för grimma klänningar med låga ryggstöd.