mynewspapers.net

De bästa Arm träning övningarna för kvinnorDe bästa övningarna för kvinnor att tonen deras armmuskler rikta biceps och triceps. De flesta av dessa övningar kan göras hemma eller på gymmet. Fria vikter är ett effektivt sätt för kvinnor att arbeta sina vapen eftersom de kan hjälpa anpassa ett träningspass.

Triceps

Knep är muskeln på andra sidan av bicep. Detta är de muskler som inte få arbetade på under normala uppgifter som axlar och biceps. Denna muskel område är viktigt när man gör arm övningar. Om du är på gymmet prova skalle krossar. Ligga på en plan bänk, på rygg, och håll en skivstång med händerna om skuldra bredd isär. Ditt grepp ska vara vänd framåt, handleder mot taket. Ta baren och föra den bakom huvudet, sedan lyfta den rakt upp, förlänga armarna tills baren är ovanför ditt huvud. Böj armbågarna och sänka ribban bakom huvudet, då outstretch armarna och få den över huvudet. Greppa en fri vikt---Välj en vikt som du kan lyfta utan att anstränga. Antingen stående eller sittande på en plan bänk med ryggen rak och knäna böjda, hålla vikten med båda händerna. Vikten måste hållas vertikalt i händerna---inte vågrätt. Sedan få vikten bakom huvudet med armarna böjda och sänka vikten tills händerna är om parallell med dina axlar. Nu lyfter vikten upp bakom huvudet och ned igen.

Biceps med hantlar

Stärka din biceps kan göra dig starkare och göra dina armar ser mer tonad. Använd två fria vikter som du är bekväm med. Hantel lockar tona dina biceps och bidra till att stärka dina underarmar. Hålla de fria vikterna i varje av dina händer med handlederna mot din kropp. Armarna ska hänga längs sidan av kroppen. Vara säker på att du står med en rak rygg och inte böjd över. Lyft en fri vikt åt gången i en curling rörelse mot din biceps. Curl vikten tillbaka till din sida och byta till andra sidan. Vara säker dina armbågar är nära på dina sidor och den enda kroppsdel som rör sig är din arm. Alternativa händer för två till tre uppsättningar av 10 per hand. Om du är på gymmet, prova barbell lockar. Välj en vikt som är lämpliga. Stå med fötterna om skuldra bredd isär. Ta en skivstång och håll den med handlederna vänd framåt, bort från kroppen. Händerna ska handla om skuldra bredd isär. Lyft sedan, barbell med rak rygg, i en curling rörelse mot bröstet. Utför två till tre uppsättningar av 10.

Axlar

Välja vikter som inte kommer att göra dig stam. Sitta på en bänk eller stol med en upprätt. Hålla vikten med handlederna vänd mot din kropp. Håll dem framför dig med armarna böjda, närmast kroppen. Ändarna på vikter behöver röra. Då lyfter vikterna på samma gång, något ut men direkt ovanför ditt huvud---rotera dina armar så att handlederna möta fram när vikterna är ovanför ditt huvud. Förlänga vikter tills armbågarna är nästan raka, sammanföra vikter och sedan sänka dem ner till startposition. Var noga med din rygg rak och fötter planteras på marken.