mynewspapers.net

De bästa apparaten färgerna för kök

De bästa apparaten färgerna för kök


Vitvaror i starka färger kan ge utrymme en mini makeover som är mycket billigare än ersätter skåpdörr eller lägga till ny färg på väggarna eller paneler. Den bästa apparat nyanser för ditt kök kommer att bero på den färgsättning som du har valt för utrymme och om ditt dekorativa mål är att göra området visas monokromatiskt eller använda anordningar för en explosion av kök färg spänning.

Röd

Ljusa röda köket accenter som blandare och omrörare är den perfekta färg förutom svart och vitt kök. Dessa objekt kan vara en fet nyans av cherry red lägga till lagom mycket uppmärksamhet till ett kök i grundläggande svart och vitt. Mer dämpade nyanser av rött, som tranbär eller granatäpple, är det bästa valet för ett kök inredning i varma färger som dammiga rosa eller dämpade nyanser av orange. Detta tillför mer färg till utrymme utan att tynga ögat, och lånar till den välkomnande känslan i köket.

Vit

Vitt är en passande färg för köksmaskiner som matberedare och brödrostar om de huvudsakliga kök färgerna är djärv och slående. Till exempel om muren accent är målade en uttalad nyans av turkos eller Kelly green, klassiskt vit kommer faktiskt pop mot dessa färger och ge kök modern överklagandet. Apparater i vitt ger också balans i köksutrymme. Med hjälp av färgade apparater och placera dem mot väggar i ljusa nyanser är för svårt för ögat att visa under lång tid och stänger du av från utgifterna lång mer tid i köket.

Ljusblå

Ljusblå har en lugnande effekt på valfritt rum i hemmet, och kommer att göra ditt kök cool och avslappnad. Om de huvudsakliga neutrala färgerna i rummet är vit eller ljust grå, ljus blå brödrost eller dekorativa redskap som stora skedar och tång på väggen i ljusblått är både praktisk och vacker. Ljus blå apparaten kommer att låna ut till den övergripande monokromatiska känslan i köket om muren accent är målade i ränder i olika nyanser av blått. Detta kan enkelt kompletteras med silver dekor objekt som Brevknivar eller sked innehavare på samma köksbänken.

Svart

Kök målas vita med rostfritt stål apparater kan dra nytta av svarta apparater, eftersom artiklarna är förenliga med kökets modernt utseende. Svarta Vitvaror är också en elegant tillägg till ett kök med väggar i varma färger som medium röd eller citron gul, eftersom mörk neutral färg kommer att göra den ljusare nyansen verka mindre överväldigande. En svart mikrovågsugn mot en röd vägg är tilltalande för ögat, och en svart brödrost eller matberedare framför en gul köksväggen kommer definitivt sticka ut utan att vara överväldigande.