mynewspapers.net

De bästa 2 tunnland traktor jordfräsar

De bästa 2 tunnland traktor jordfräsar


Traktor jordfräsar består av en traktor motor som driver en tilling mekanism. Traktorn kan vara en fyrhjulig som du sitter på, eller en tvåhjulig maskin som du går bakom och driva. Två hjul traktor jordfräsar kostar mindre, är lättare att underhålla och att manövrera i små utrymmen, och de tar upp mindre utrymme. Två hjul traktor jordfräsar är vanliga i Europa där små familjejordbruk av en eller två tunnland fortfarande finns i överflöd.

BCS

BCS två hjul traktor jordfräsar är tillverkade i Italien. BCS-maskiner är robust, med en växel-driven snarare än remdriven överföring. Företaget gör flera traktor modeller och bak-tine jordfräsar. För två tunnland, välja en av de större modellerna 11 - eller 13-hästkrafter. 732 modellen har en 11-hästkrafter Honda Motor och två vanliga och omvända hastigheter. Det rymmer en 26-tums eller 30-tums rorkult fastsättning. Den 853 och 948 modeller både har en 13 hk Honda Motor och tre fram och vända hastigheter. 853 kan ta antingen 26 - eller 30-tums rorkult tillbehöret, medan 948 är utformad speciellt för en 33-tums rorkult. 26-tums rorkult tillbehöret kan justeras ned till 20 inches, och 30-tums rorkulten kan justeras ned till 26 tum. Inbyggda säkerhetsfunktioner att bruka i omvänd ordning. Tilling djup kan justeras från några inches ner till 8 inches. BCS gör andra bilagor, inklusive olika typer av gräsklippare och snöslungor. Ett annat alternativ är en sulky att transportera rorkulten för korta avstånd ridning. BCS traktor jordfräsar arbete så hårt som en fyrhjulig traktor, ännu är liten nog att transporteras på en trailer eller pickup lastbil säng.

Kubota

Kubota är ett japanskt företag som startade tillverkning i USA 1988. Kubota introducerades mindre fyrhjulsdrift traktorer till den amerikanska marknaden i 1972, och nu gör över 80 traktor modeller allt från 18 till 13 hästkrafter. För en två-acre liten gård, välja en av Kubota's L-serien, finns i 30-59 HÄSTKRAFTER. Jordfräsar finns från 40 - till 60-tums bredd. Kubota tillverkar även bilagor för schaktning, snowplowing, gräsklippning och andra funktioner. Rådgör med din återförsäljare att välja de redskap du behöver, så att traktorn och rorkult är kompatibla. Kubota traktorer är tunga är enkel att använda.

John Deere

John Deere gör kommersiella jordbruket och entreprenadmaskiner, inklusive drivande traktorer med fyra hjul. Raden 2000 small-chassi traktor eller 3000 mitten chassi serie är bäst lämpade för två tunnland. John Deeres minsta rorkult bilagor är 48 inches eller 55 inches. Båda är kompatibel med flera av de 2000 och 3000 modellerna. 2000-serien har traktorer, från 24 till 31 hästkrafter, medan 3000 serie traktor motorer varierar från 27 till 43 hästkrafter. Beroende på din gröda rekommenderar John Deer 2520 eller 3320 modell för markberedning två tunnland, båda har en tre-cylindrig Yanmar dieselmotor.