mynewspapers.net

Dans-Body för barn

Dans-Body för barn


Om din dotter är en blommande ballerina, behöver hon minst en grundläggande bodyen för klasser och föreställningar. Innan du köper en trikåer för ditt barn, kontrollera hennes dansskola klädkod eller be sin lärare om riktlinjer. Barn som dansar en gång i veckan, behöver förmodligen bara en trikåer, medan flickor som dansar oftare kommer vill ha ett bredare urval av kläder. Kids' dans Body finns i en mängd olika former, stilar och färger. Välja en som passar din dotters ålder och uppfyller din dansskola klädkod.

Småbarn trikåer

Småbarn i kreativ rörelse klasser får ofta bära oavsett stil av trikåer som de vill, förutsatt att den är form montering och tillåter fri rörlighet. Låt din dotter hjälpa plocka sin egen trikåer att se till att det är något hon tycker om att bära och där hon känner sig bekväma. Body för barn inkluderar ofta bifogade kjolar. Om du väljer en stil med en kjol, se till att det inte är tillräckligt lång för att resa henne eller fastna på balett barres. I de flesta fall, ju enklare bodyen design desto bättre. Hitta Body för småbarn på dans återförsäljare, online eller för en rabatt på sändningen butiker.

Före balett och nybörjare Body

De flesta balett skolor börjar genomföra klädkoder när barn in före balett och början danslektioner. Skolor kräver vanligen rosa eller ljus blå Body för barn i denna ålder och nivå. Om instruktören inte tilldela en specifik formatmall eller ett märke av bodyen för ditt barn, leta efter en grundläggande stil utan mönster eller bifogade kjolar. Välj en trikåer med en "balett-cut" ben, vilket betyder att det inte kommer att åka upp som din dotter dansar. De flesta lärare föredrar trikåer med holkärm, långa ärmar eller tank ärmar i motsats till axelband eller stannat för små barn. Hitta grundläggande Body för pre balett och nybörjare klasser på dans återförsäljare eller online.

Body för äldre barn

Dansskolor har olika krav för äldre barn i mellanliggande och avancerade nivåer dansträning. I pre balett skolor, kommer flickor brukar bära en svart Body från om 10 år framåt. För jazz, tap och moderna klasser liksom mindre strikt studios, får äldre barn tillåtas att bära oavsett färg trikåer de väljer. Om din dotters lärare har ingen förkärlek för stil eller ärmlängd, köpa tank Body för vår- och sommarmånaderna och några långärmade sorter att hålla din unga dansare varm under vintern.

Body för tonåringar

Som din dotter blir tonåring hon sannolikt kommer att bli mer särskilt om stilen på bodyen hon bär. Medan de flesta tonåringar är fortfarande föremål för dance studio klädkoder, välja de som är tillåtna att bära vad de vill danslektion ofta Body med djärva färger och smickrande design. Grimma, spaghetti bandet och trikåer med zip fronter är populära med preteens och teenage dansare balett, jazz och moderna klasser. Medan ljusa färger och diskreta mönster är bra för klassen slitage, undvika trikåer med stora mönster, strass och andra extra accenter som kan vara ett störningsmoment i danslektion. Vissa webbplatser låt tonåringar kan designa sina egna trikåer.