mynewspapers.net

Dåliga bakre hjulet med symtom

Dåliga bakre hjulet med symtom


Hjullager utföra flera viktiga funktioner i mekanismen av en bil. Första håller lagren vikten på bilen. För det andra, de gör att hjulen att snurra utan inblandning. Alla bil hjulen har kullager. Fostra-rulla drev bilar, kan dock ha mer problem med bakre lager eftersom de är genomgående större tryck.

Brummande

Ovanliga ljud från bakhjulen kan vara ett tecken på att det finns ett problem med de bakre Hjullager. Slitna och ojämna ytor av lager orsaka en brummande, brummande, skrapning eller gnisslande ljud. Lager som inte underhålls korrekt kan torka ut, orsakar brus som sänds ut. Kolla in detta genom att köra bilen och slå en tränga någon. Lyssna efter ljud från Hjullager att avgöra om lagren är dåliga.

Styrning

Lager har en avgörande roll i att hjälpa med rotation av bilens hjul. Därför kan de påverka styrmekanismen i bilen om de är skadade. Om vattnet har gått in i uthärda genom en trasig tätning, kan då det orsaka bilens styrning om du vill ändra. Ett symptom på detta är obalanserad styrning. Då bilen färdas framåt i en rak linje, kan dåliga lager orsaka styrningen att dra utanför centrum eller vandra.

Lös rörelser

Ett symptom på dåliga bakre Hjullager är lös rörelse av hjulet. Du kan identifiera problemet genom stöttning hjulet och sedan vickar däcket. Ta upp hjulet minst en tum från marken, då håller toppen och botten av däcket och flytta den baklänges och framlänges. Om bakhjulen har dåliga lager, har hjulen mycket ge eller rörelse när du flyttar dem. Om du är osäker, utföra samma test på framhjulen och göra en jämförelse. Medan fordonet är kapade upp, manuellt snurra hjulet. En grov rotation är symptomatiskt för dåliga bakre kullager. Hjulet kan också göra malande ljud.