mynewspapers.net

Dagis födelsedag styrelsen idéer

Dagis födelsedag styrelsen idéer


För dagis studenter känns födelsedagar och helgdagar särskilt spännande. Använd din klass anslagstavla att kreativt Visa elevernas kommande födelsedagar och få dem att känna extra speciell. Tänk din lektionsplanering på medan du brainstorma kring olika teman och variera dina idéer från månad till månad att hålla anslagstavlan Visa fräsch och underhållande.

Göra en önskan

Skapa en födelsedag önskan-tema anslagstavla med papper utskärningar tårtor eller cupcakes med ljus. Be eleverna med en födelsedag månaden om vad de planerar att önska när blåser ut ljusen födelsedag. Låt eleverna att uttrycka sig med kreativa ritningar eller skulpturer med material som markörer, färger eller makaroner och lim för att skildra något de skulle önska, eller skriva ner sina svar och lägga upp dem på anslagstavlan.

Astrologiska tecken

För ett genomgående tema under hela året, använda astrologiska tecken för anslagstavlan. Göra ett färgat papper utklipp som representerar varje stjärntecken och etikett för varje utklipp med namnen på eleverna vars födelsedagar faller inom varje tecken datum. Studenter kan göra upp en personlig horoskop för deras tecken som en konstnärlig strävan, med konstnärsmaterial för att skildra deras prognoser, eller du kan skriva sina svar på anslagstavlan.

Yttre rymden

Täcka födelsedag styrelsen med svart papper bakgrund och dekorera med planeter, stjärnor och utrymme fartyg för en yttre rymden födelsedag tema. Utklipp av astronauter kan märkas med namnen på eleverna med födelsedagar den månaden. Titel i styrelsen med en smart rubrik, som "av denna världen födelsedagar," dra ditt yttre rymdtema tillsammans. Om tiden tillåter, ta några minuter för studenter fira en födelsedag att göra en önskan om en av styrelsens stjärnor.

Djur

Göra en ordlek att införliva djur i din födelsedag styrelse. Exempelvis skriva "Hoppy födelsedag," och skapa groda-formade utskärningar med födelsedag studenternas namn skrivet på dem, eller använda "Happy Bear-thday" och bära former istället. Du kan också göra utskärningar baserat på ord som innehåller djur. Du kan exempelvis skriva "En liten fågel berättade för mig det var din födelsedag...". Vara kreativ och ändra upp djuren varje månad.