mynewspapers.net

Däck bänk DIY planerEn grundläggande bänk som är bekvämt för att sitta på dina däck behöver inte kosta en förmögenhet och bör inte ta mycket tid att göra från ett par brädor. När din däck bänk är konstruerat, kan du måla den, färga det eller lämna det naturligt att matcha den befintliga stil du har utanför. Du kan använda bänken för sammanträdet eller placera några krukväxter på eller runt den för en mer dekorativa utseende.

Instruktioner

• Lägg din fyra 2-fots styrelser, parallellt med varandra och fördelade varje 2 fot, med styrelserna vilande på sina 2-tums sidor. Placera två av din 8-fot styrelser på deras 2-tums sidor, vinkelrätt mot 2-fots skivor, med en lång bräda på varje sida att likna en stege.

• Justera styrelser som behövs så 8-fot styrelser överhäng 2-fots stegpinnarna av en fot i vardera ände. Skruva fast två skruvar genom den 8-fot styrelser och i 2-fots styrelserna vid varje korsning att säkra ramen för bänken.

• Stå varje av dina 4-av-4-tums styrelser på slutet. Plats en 4-av-4 styrelsen i varje hörn av din ram där de kan röra både en 2 fot och en 8-fot ombord. Skruva fast två skruvar på varje gripande sida genom din ram styrelser och i 4-av-4 skivor att bilda ben för bänken.

• Vänds ramen och stå på benen. Lägg dina fyra återstående 8-fot långa brädor sida vid sida över toppen av ramen. Justera styrelser som behövs för att göra dem spola på alla fyra sidor av bänken. Skruva fast två skruvar genom varje topp ombord och i 2-fots ram bitar nedan vid varje korsning.

• Sand yttre ytor på din bänk som skyddar mot splitter. Tillämpa färg, trä fläcken och vattentäta beläggningar som önskade att lämna träet med en naturlig look eller färg bänken så att den öga poppar eller smälta in i andra utomhus inredning