mynewspapers.net

Cykelkärra & Barnvagnar för hundar

Cykelkärra & Barnvagnar för hundar


Inklusive din hund i utomhusaktiviteter är ett bra sätt att ge spänning till hans dag. Tyvärr, hög ålder och hälsa faktorer kan begränsa din sällskapsdjur komfort under promenader och andra utövar utflykter. Om din hund lider av sjukdomar som hindrar henne från att njuta av äventyr med dig, använda en Cykelkärra eller hund stroller för att föra henne längs för skjutsen.

Cykel släp

Cykel släp är små fack som säkert drar din hund från baksidan av din cykel. De är gjorda med en kraftig ram och koppla till de flesta cyklar. Väggar, golv och tak på släpet är täckt i en anti-glid material med nät för fönster och ventilation. En dragkedja post ger enkel tillgång till deras hund till in och ut ur. Beroende på storleken på din hund och ditt val av trailer ryms det mer än en sällskapsdjur insida. En Cykelkärra är ett utmärkt alternativ för sällskapsdjur egendomsrätt vem cykel måttligt grov terräng.

Släpvagn tillägg

Om du vill ge extra komfort för din hund medan han eller hon rider i cykel trailern kan du köpa en Sällskapsdjur Mat. Pet mattan är specifikt för de DoggyTrail, Dognovel och Minitrail släp men en hemmagjord sällskapsdjur kudde till alla fabrikat av släpvagn är ett enkelt sätt att göra din sällskapsdjur rida mysigare.

Barnvagnar

Hund barnvagnar används ofta för små till medelstora stora hundar, även om du kan hitta Barnvagnar för stora hundar upp till 52,2 kg. De liknar mänskliga barnvagnar men ger gott om plats för din hund att sitta eller ligga ner och har en avtagbar klädsel som kommer att hålla din sällskapsdjur begränsas vid behov. Sitsen och väggarna är ofta stoppad för att ge dämpning och ägare kan välja att lägga till extra sängkläder material i sätet för längre turer.

Barnvagn användningsområden

Sällskapsdjur Promenerande är bra för att föra din hund in i trånga platser eller i närheten av andra hundar. De håller också hans eller hennes tassar från skador orsakade av trottoarer. Sällskapsdjur egendomsrätt vem joggar längre sträckor på regelbunden basis kan komma deras hund längs utan att behöva oroa sig för hans uthållighet. Joggare kan överväga att använda en Sällskapsdjur Promenerande vid körning i högtrafikerade områden. Vagnen kommer att ge förlossning så att din sällskapsdjur stannar ur harm's way.

Trailer/barnvagn konvertering

DoggyTrail Pet Cykelkärra är ett utmärkt alternativ för sällskapsdjur egendomsrätt vem vill ha både en Cykelkärra och hund stroller. Denna produkt konverterar från en trailer till en barnvagn med alternativet barnvagn kit. Satsen innehåller ett tredje hjul för extra stabilitet, parkering broms och push bar.