mynewspapers.net

Cuttlebug påsk idéer

Cuttlebug påsk idéer


Provo Craft Cuttlebug styckning och prägling verktyg används för att göra dö nedskärningar och präglade bilder för bearbetning av papper. Cuttlebug serien av die nedskärningar omfattar bilder för påsken och våren. Bitar av papper die nedskärningar limmas ihop i färgglada lager för att skapa natur bilder och religiösa symboler för påsk kort, dekorationer och hantverk.

Kort

Elegant gratulationskort för påsk görs med Cuttlebug prägling mappar att lägga till lacelike blommor, virvlar och texturerat mönster. Intrikata cross, lily blossom och gränsen die nedskärningar kombineras för en vacker religiös beröm kort. Vårens blommor och djur som är dö nedskärningar eller bläck-stämplade bilder är präglad med Cuttlebug konsistens att dekorera en skiktad kort.

Dekorationer

Cuttlebug die nedskärningar och prägling element gör det möjligt att göra 3D-påskpynt med blommor, kaniner och olika former. En halm, trasa eller kort stock krans är inrett med lager av Cuttlebug våren och påsken element att hängas på en dörr eller vägg. Kylskåpsmagneter, gåva Taggar, dekorativa stift, växt Petar och mobiler är provtagningar många dekorativa objekt att göras med påsk former.

Påskharen

Relieftryck mappar lägga till textur och lacy mönster i kudde lådor och kuvert som är fyllda med påsk behandlar. Cuttlebug papper box die nedskärningar kan användas att göra små Påsk korgar som är inredda med stansade kaniner och blommor. Burkar och måla burkar inredda med mönstrat papper, kaniner, blommor, kycklingar och ägg kan fyllas med godsaker för påsk gåvor.

Scrapbook minnen

Cuttlebug frame die nedskärningar och påsk former är användbara för scrapbooking sidlayouter. Påskfoton förstärks av papper die nedskärningar inklusive djur bilder som är präglade för att lägga till en elegant utseende på vår semester minnessidan.