mynewspapers.net

Creative Art aktiviteter för barnSom en del av deras naturliga process av lärande tenderar barn att vara instinktivt kreativ. Vårda den kreativa enheten genom att göra konst levererar och vägledning finns för barn kan hjälpa dem att erkänna giltigheten av kreativ lust och ge dem en fast grund för senare konstnärliga prestation. Lika viktigt är att göra konst kul.

Konst skjortor

Barn älskar att rita och älskar att visa upp vad de har gjort. Du kan kombinera två genom att göra T-shirts med barnens teckningar på dem. Detta kan göras med markörer eller med akrylfärg. Färgen blir messier men är mer mångsidig för färgfält. Var noga med att använda markörer och färger som är tvätt säker så teckningen kommer att pågå genom tvätten, och inte förstöra andra kläder. Barnen bör också få veta att denna verksamhet är endast för dessa tröjor, inte alla kläder de har.

Återvunnet skulptur

Barn kan alla ta flera veckor till ett värde av återvinning till deras konst klass. Med dessa burkar, burkar, äggkartonger och pizzakartonger, kan alla typer av intressanta skulptur göras. Låt inte den ödmjukhet av material gör du glömma de lärdomar som kan läras ut. En hög med burkar kan lära barn om massa, perspektiv, och sammansättning bara också som en bronsstaty. Med tejp, burkar kan göras in cylindrarna, eller säkrade sida vid sida, i hexagoner består av cirklar. Det finns många möjligheter för undervisning inte bara om konst men om geometri, matematik och fysik också. Var noga med att inte ha några burkar som kan ha skarpa kanter.

Krita väggmålningar

Flera lådor med krita och en stor platt yta är allt du behöver för att få barnen började på en krita väggmålning. Hjälpa dem att planera ut på papper i förväg, så det finns några sammansättning till slutprodukten, och inte bara slumpmässiga klotter. Lära barnen om saker som utvecklingen av händelserna i en väggmålning, samspelet mellan nära och avlägsna siffror och möjligheterna till integrerad text, inläggningar och olika ramar för olika händelser. Presenterar en väggmålning som en gigantisk serietidning kommer att göra några barn mer intresserade.

Gräs och löv konst

Barn älskar denna verksamhet, och det är gratis. Om du har en stor gräsyta, vänta tills det har varit klippas eller till hösten när det finns högar med löv. Ge barnen Krattor och rake gräsklipp och löv till jätte mönster. Detta ger barnen en chans att arbeta tillsammans, och att göra den största konst de någonsin gjort. Du kan göra abstrakt design över fältet, eller försöka göra en bild av något.