mynewspapers.net

Crazy tonåring sovrum idéer

Crazy tonåring sovrum idéer


En tonåring sovrum kan vara en tillflykt från resten av världen och är en utmärkt plats för en tonåring att uttrycka sin känsla för stil. Uppmuntra din tonåring att ge hans kreativitet tyglar, resultaten sannolikt kommer att lämna dig känslan positivt överraskad.

CD-tak

Crazy tonåring sovrum idéer


Ett tak täckt med CD-skivor ger ett rum både flash och rörelse. Många människor har överskott CD-skivor liggande kontoret. En tonåring kan återvinna de CD-skivorna samtidigt som hennes rum ett disco queen makeover. En tonåring kan skapa denna look med hängande CD-skivor från taket med fiskelina. Hon kan använda raden samma längd för alla CD-skivor för ett enhetligt utseende eller använda varierande längder av linjen för att skapa mönster. Ett verkligt galen tak, kan tonåringar hänga fyra CD-skivor per kvadratfot---ett system som kan kräva vissa CD donationer från vänner och familj.

Fotspår

Crazy tonåring sovrum idéer


Footprints är ett galet sätt att lägga till visuella intresse i ett rum. För ett knäppt utseende, kan din tonåring måla fotspår som kör upp på väggen och på taket, som ger ny innebörd åt begreppet "klättrar på väggarna." Footprints kan också målas på trägolv. Fotspår i mönstret av danssteg är speciellt kul. Tonåringar kan använda en fotavtryck stencil för att göra målningen eller kan använda sina egna fötter, även om målning fotspår i taket kommer att vara en utmaning om det är att föredra.

Kugghjul

Crazy tonåring sovrum idéer


Tonåringar har alternativ förutom affischer för väggdekorationer. Uppmuntra en tonåring att använda upphittade föremål som konstverk för att skapa en unik look för sitt rum. Bike gears passar räkningen mycket väl. Din tonåring kan ta sönder en gammal cykel eller två, rengöra växlarna och ordna dem i en galen mönster på väggen. Redskap från andra maskiner också fungerar bra och kan ofta hittas i soptippar. Din tonåring kommer att återanvända något avsett för papperskorgen och kommer att ha en cool dekoration att starta upp.

Graderad ränder

Crazy tonåring sovrum idéer


En av de billigaste sätten att dekorera ett rum är med färg. Tonåringar kan måla sina rum på ett sätt som ger visuell stimulans utan att ge dig en huvudvärk genom att använda olika nyanser av samma färg. Tonåringar kan måla en vägg eller ett helt rum med hjälp av denna teknik. Till exempel en tjej som vill ha en galen rosa rum kan måla botten tredje Rummets varma rosa, den mellersta tredjedelen av rummet en rosa färg och toppen tredje en blekrosa. Tonåringar kan få samma effekt med någon färg som de gillar.