mynewspapers.net

Crazy Party tema idéer

Crazy Party tema idéer


Temafester är en trevlig förändring från de vanliga drycker och konversation. Crazy temafester ge folk en chans att klä upp att vara kreativa och blåsa av lite ånga. Bjuda in rätt personer är viktigt för framgång för en galen temafest. Du behöver extroverts som har motivation att göra stora kostymer och som är villiga att spela sina delar i temat.

Främmande part

En främmande part är en hyllning till alla saker utomjordiska. Dekorationer kan inkludera bildspel av planeter, konstellationer och nebulosor. Gäster kommer klädd som igenkännbara tecken som E.T. och besättningen på "Star Trek", eller som utlänningar av egen design. Eftersom de flesta människor har faktiskt aldrig träffat en utlänning, kan du göra en titt men du vill och ingen kan säga du fel. Ta den traditionella gröna mannen med stort huvud och en silver enhetlig, eller skapa en ny främmande genom limning Cheerios över hela kroppen och bär kvistar och rosor på huvudet. Vem vet? Kanske är det vad de ser ut på Uranus.

Tysta parten

Detta parti kräver mycket fördomsfri gäster, eftersom det är mycket märkligt och göra vissa människor intensivt obekväm. Detta parti är precis som en normal part, utom finns det ingen musik, ingen talar och inget ljud alls. Gästerna kommer och äter och stirra på varandra utan att tala. De kan även dansa om de vill, men utan musik. Beroende på arten av dina vänner, människor börjar fnittrande eller kommer att bli chockade. Se till att ge massor av mat, sedan utan att kunna tala, folk kommer att ta sin tillflykt i tabellen mellanmål mer än vanligt. Partier av denna karaktär allmänt kör inte sent.

Skurk part

Gäster kommer som deras favorit skurk. Tecken kan vara fiktiv, historiska eller personliga bekanta om någon vet en person som han tror är en sann skurk. Party spel kan innehålla ansträngningar på världsherravälde eller kanske blandade kampsporter. Förbereda för en kväll fylld med kult ledare, nazister, politiker av alla ränder och massor av massmördare.

Teknik part

Lägga stor platt-TV på alla väggarna i vardagsrummet och bifoga dem till CCTV kameror pekade på rummet. Partiet kommer då att sändas tillbaka till sig själv från alla vinklar. Alla gäster kommer att behöva kommunicera med varandra enbart i form av mobiltelefoner, björnbär och andra elektroniska enheter. Soundtracket bör Kraftwerk från början till slut, med kanske några nummer av Gary Numan kastat i.