mynewspapers.net

Crayon tema klassrummet inredningsidéerFörutom att tillhandahålla en användbar children's art verktyg, har kritor en symbolisk innebörd av praktiska kreativitet som gör dem ett utmärkt val för att dekorera barnens klassrum. Crayon dekorationer är gjorda med kritor, tillverkad av kritor eller helt enkelt gjort i form av kritor. Använda vissa crayon inredningsidéer klassrummet en air av både njutning och jobbigt på samma gång.

Ritning på väggen

En stor del av en vägg tillfälligt i en rulle av slaktare papper, papper fäst tätt med dubbel-stick tejpen och ange studenter att arbeta under de första dagarna av klass dekorera denna tapet med kritor. Hänga papperet på en höjd som är lämplig för åldersgruppen studenter. centrum av papperet ska hänga på deras hakan nivå. Ge studenterna massor av kritor, och ge dem några idéer om vad du vill ha dem att rita, såsom bilder förknippas med vad de tror att deras år i skola lärande kommer att se ut.

Krita linjer väggmålning

Denna krita design är en permanent väggmålning bild föreställande en rad dekorativa linjer, teckningar eller en komplex, flerfärgad väggmålning bild "dras" av kritor, som också ingår i väggmålning. Måla varje krita i jätte storlek, med sin spets ansluten till en rad av samma färg är krita kommer bort linjer eller färger av Muralmålningen; eller Visa kritan som om det är fortfarande på att färga i en del av en linjeritning. Använd bara en eller några kritor, eller måla många kritor (till exempel alla 24 färger i en låda av samma storlek), varje ritböcker och en annan del av en stor väggmålning.

Crayon namnetiketter

Skapa crayon-formade papper namn tags med namnen på alla eleverna att hänga på väggen, och hjälpa dem att lära sig varandras identitet. Hitta några svartvita ClipArt-bilder av generiska kritor former (se resurser) och skriva ut dem i storlekar på ca 6 x 2 1/2 inches. Låt varje elev färg hennes egna namnbricka, men uppmuntra henne att hålla färgerna olika. Om du vill ta bilder av dina elever, och lägga dem på krita tillsammans med namnen att hjälpa både dig och eleverna lära sig namnen.

Crayon skulptur

För denna dekoration, tillbringa året samla bitar av trasiga kritor. Ta bort deras omslag, och i slutet av året, göra de gamla kritor till en skulptur av smältande dem delvis med spetsen på en limpistol och klibba dem tillsammans. Om du vill göra det en skulptur som du kan lägga till varje år, till exempel en tecknad mask med flera runda avsnitt.