mynewspapers.net

Craft idéer för en bakgård Bibeln klubb

Craft idéer för en bakgård Bibeln klubb


Bakgård Bibeln klubbar är en version av Vacation Bible School, och hålls ofta i gården, park eller trädgård. Med liten grupp tid, spel, hantverk och aktiviteter att bakgård Bibeln klubbar lära barn om Guds kärlek och erbjuda dem en tro att bygga erfarenhet med vänner. Hantverk är oftast relaterade till Bibeln berättelsen om dagen.

Jag växer i Gud

Barn kan förkunna sin tro på Gud med en trädgård färska affisch tillverkad av kartong blommor. Fråga barnen vad deras favorit blommor, sedan erbjudande olika blomma mönster att klippa ut och klistra in på ett pappersark kartong eller stel konstruktion. Erbjudande verklig eller papper blad och stjälkar för att lägga till blommorna så att de ser mer levande. Skapa och skriva ut rubriken "Jag är odling på Gud" och berätta för barnen att placera som på det översta lagret av blommorna som en påminnelse att deras tro resa är en relation som kan växa varje dag.

Helige Ande vatten koppar

Barn kan lära sig historien av Johannes Döparen och Jesu löfte att tvätta dem, inte bara med vatten på sina kroppar, men också på insidan, med kraften av den Helige Anden. Denna historia kan illustreras med ett hantverk skapad med personlig vatten dricker koppar. Kartong eller skum koppar kan arbeta bra med barnens konstnärliga förmågor. Fantasifulla barn kan anpassa sina koppar med kritor, markörer, klistermärken av Jesus, duvor, kors och andra kristna bilder och framhäva sina egna namn över topparna.

Wise Man, dumt Man

I Matthew 7:24-26 (New International Version) säger Jesus, "därför alla som hör dessa ord till mig och omsätter dem i praktiken är som en vis man som byggde sitt hus på klippan... Men alla som hör dessa ord till mig och inte sätta dem i praktiken som en dåraktig man som byggde sitt hus på sand." "Vis Man - dumt Man" lektionen kan förstärkas genom att låta barnen skapa ett hus byggt av marshmallows och tandpetare. Har barnen bygga en ram från miniatyr marshmallows och tandpetare, skapa stiftelsen, råa väggar och spetsiga tak. Marshmallows mjuk konsistens kommer att tillåta barnen att placera tandpetare i någon riktning. När barnen har deras hus tillsammans, placeras i en plastbehållare fylld med sand. Häll vatten i behållaren för att Visa barnen hur huset kommer att falla. För "Vise" demonstrationen, placera en stor sten i behållaren och Lägg huset på berget. Häll vatten och visa dem hur huset står fortfarande.