mynewspapers.net

Craft idéer för att tjäna pengar

Craft idéer för att tjäna pengar


Hemtillverkat hantverk har förvandlats till stora företag för några flitiga entreprenörer. Om du bara vill tjäna lite extra pengar, kan du använda hantverkbranschen som en plats för att börja. Det finns många dekorationer som du kan göra och sälja till dem som inte har tid eller lust att göra saker själva. Tricket är att vara kreativa och unika med dina projekt och aggressiv med din marknadsföring.

Ljus

Craft idéer för att tjäna pengar


Det finns så många typer av ljus som du kan specialisera sig på en typ eller göra några av varje. Göra doftljus eller geléljus med utsmyckningar i dem. Detta hantverk är lättare om du har ett garage eller extra rum att arbeta i. Material att göra ljus är relativt billiga och kan hittas i hobbybutiker, online och i varuhus. Marknadsföra ditt ljus online, på loppmarknader eller på sändningen i specialbutiker.

Kransar

Craft idéer för att tjäna pengar


Kransar kan en av de mest billiga hantverk att göra, men konsumenterna betalar ofta ett bra pris att få. Kransar kan göras för varje semester, säsong eller speciella tillfällen. De kan göras av vad som helst. Samla in material från skogen, använda gamla bitar av material eller knappar. Specialiserat sig på special-tillfälle kransar kan ge dig en nisch. Erbjuda nya baby kransar, årsdagen kransar eller födelsedag och bröllop kransar. Göra upp några flygblad om ditt nya företag och hänga dem i restauranger, sjukhus och livsmedelsbutiker. Skapa en webbplats och låt alla ni vänner och familj vet vad du gör, och be om referenser.

Kids Craft paket

Craft idéer för att tjäna pengar


Handla de hobbybutiker och Köp kids hantverk som är till försäljning. Göra upp kids craft paket och skriva instruktioner om hur man gör craft. Det kan vara så enkelt som att färga sidor med en packe av fem kritor för en dagvård. Marknadsföra dessa till skolor, daghem och kyrkliga söndagsskolor och hitta andra barns grupper som träffas i ditt område, såsom Girl Scout- och Boy Scout soldater.

Fleece

Craft idéer för att tjäna pengar


Det finns så många lätt hantverk kan du göra med fleece. Gör filtar, sjalar eller kuddar. Du kan specialisera sig i team filt kast, baby filtar med matchande kuddar eller TV filtar som matchar vissa inredning fördelen med detta hantverk är det tar så lite tid. Placera dem i sändning butiker eller specialaffärer.