mynewspapers.net

Craft idéer för att göra kors

Craft idéer för att göra kors


Att göra en listig, är en-av-en-slag cross ett sätt att kombinera en kärlek till kreativt pyssel med en hyllning till tro. Att göra en korsning kan vara så enkla eller avancerade du vill, och behöver inte vara ett dyrt projekt. Göra ett kors i nästan alla storlekar från vardagliga objekt, objekt hittades i naturen och några leveranser från craft leverans butik.

Bönor och ärtor

Rita ett kors på en bit mellantunga kartong och klipp ut. Sprida hantverk lim på korset, en liten del i taget. Placera torkade bönor och ärter på limmet, en bredvid den andra, så att ingen av papp visar genom. Du kan placera bönor och ärtor i slumpmässig ordning eller i ett förutbestämt mönster. När ett avsnitt är torrt, Fortsätt limma bönor tills hela korset är täckt.

Wire Cross

Konsthantverkare av nästan alla ålder och förmåga nivå kan göra en tråd över. Unga människor kan använda tunna florist tråd eller färgglada, plastad telefon tråd från järnaffären. Mer erfarna konsthantverkare kanske gillar att arbeta med heavy gauge tråd eller don ett par läderhandskar att vrida rostig taggtråd i form av ett kors med en tång. Wrap tråd över en trä cross form eller forma din egen.

Papier maché

Twist bitar av tidningen till en cross form och Linda in den med maskeringstejp att säkra det till önskad form. Tillämpa papier mache--remsor av tidningen doppade i lim och vatten blandning--över tidningen form. Överlappar varandra och slät var och en. Låt den papier mache cross torka och måla den med tempera eller akryl färger. En papier mache cross är lätt, så du kan göra en stor en med lite orolig om det är alltför betungande eller tunga att hänga.

Trä och upphittade föremål

Drivved, pinnar eller fallna trädgrenar kan bundled och lindade för att bli en listig kors. Samla leveranser från utomhus, borsta bort damm, smuts och buggar och placera dem i ett Argt bildande. Wrap korsningen i ett X med tråd eller robust snöre. En klick lim hjälper till att hålla grenarna på plats. Visa korset som det är eller limma upphittade föremål såsom snäckskal, pärlor, kottar eller hav glas på den. För att göra ett större kors, limma trä och upphittade föremål på en cross-shaped, plywood form.