mynewspapers.net

Crackle paint problem

Crackle paint problem


Crackle paint är en enkel att använda faux finish som kommer att göra någon yta se gamla och väderbitna. Otillräcklig förbehandling och felaktig målning metoder kan resultera i flera crackle paint problem.

Spraka lager borttagning

Spraka mediet kan dra bort när du päls det med andra färg färg eller en polyuretan sealer om det inte är helt torr. Följ produktinstruktioner för bästa resultat, och inte gå över det spraka lagret mer än en gång med pensel eller roller.

Inkonsekvent spricka storlekar

Ett ojämnt lager av sprakande medium kan orsaka storleken på sprickor i din krackelerad färg att variera, särskilt om du sprakande ett stort område. Tillämpa ett jämnt lager av sprakande medium med en pensel eller roller. Inte ansöka på nytt medium över områden som du redan har belagd.

Underlack Peeling

Om basen pälsen börjar skala när du tillämpar crackle paint, kommer alla färg lager så småningom flagna bort. Ren ytan helt innan du använder basen pälsen. Om ytan är redan målat, målat eller lackerade, tillämpa en deglosser om det behövs och sand grundligt innan målning.

Gummy färg

Om basen pälsen blir gummy eller utvecklar små globuler snarare än sprickor när du har installerat det sprakande mediet, det kan inte ha varit helt torr, eller du kanske använder fel sorts färg. Kontrollera alltid instruktionerna på sprakande medium för att se om det fungerar med vattenbaserad färg, oljebaserad färg eller båda.