mynewspapers.net

Cowgirl födelsedag part idéer för barn

Cowgirl födelsedag part idéer för barn


Cowgirl födelsedagskalas är inte bara underhållande för barnen, de är också roligt och enkelt för dig att planera. Dessa parter kan vara överdådigt tema, som en nötkreatur-drive stil, lägerelden-skryt sleepover under stjärnorna, eller så enkelt som inbjudande gäster att klä sig till cowgirls och erbjuder cowboy hattar som part tjänst. Använd din fantasi för att skapa en åldersanpassad cowgirl-tema födelsedagsfest för ditt barn.

Cowgirl Sleepover

Flickor kommer att njuta av och inomhus eller utomhus (väder och års ålder beroende) sleepover under stjärnorna. Börja med middag gjord av cowgirl-tema mat, som chili, varmkorv, majsbröd och majskolv. Skiva upp en cowgirl hatt-formad kaka eller frost en ark tårta med grön glasyr och topp med liten häst figurer. Servera på snusnäsduk print dekorerade tallrikar. Dekorera rummet med wanted affischer, höbalar, kaktus växter och en häst-formade pinata. Har en lägereld och göra s'mores.

Classy Cowgirl

Värd en vintage cowgirl födelsedagsfest betonar girlie sidan av vilda västern. Klänning födelsedag flickan i rosa cowboy stövlar och rummet i mjuk blommor. Dekorera med ponnyer, blommor och rosa snusnäsdukar, och uppmuntra gästerna att komma klädd i blommig eller snusnäsduk tryckta klänningar, eller jeans och T-shirts. För kul party favörer, överväga rosa cowgirl hattar, leksak hästar eller cowgirl T-shirts.

Cowgirl karaktär

Värd en leker cowgirl födelsedagsfest är lätt när du centrum ditt tema kring en verklig eller fiktiv cowgirl. Skapa anpassade inbjudningar på datorn, tryckt med bilder av Calamity Jane eller Jessie (från "Toy Story"). Berätta för gästerna att komma klädd som deras favorit cowgirl (eller cowboy, co-ed parter). Uppmuntra dem att skapa sina egna cowgirl persona om de inte kan besluta om en verklig vara. Ge ut partiet favörerna av snusnäsdukar och tenn muggar. För roliga aktiviteter, överväga hästskor eller dekorera sugar cookies formad som hästar, kaktus växter och cowgirl hattar. För en mer extravagant gest, erbjuder ponnyridning till dina cowgirl gäster eller besöka en djurpark för en studieresa.

Mest önskade Cowgirl

Barn med ett udda sinne för humor kommer att njuta av en "most wanted" tema fest. Fras inbjudningar som, "Du är Most Wanted... på Casey's Cowgirl födelsedagsfest!" Dekorera rummet med balar hö och wanted affischer. Uppmuntra barnen att komma klädd som fredlösa eller sheriffer. Skapa en uppsättning av fälten, med träpinnar bifogas två drivaxel, målade svart, och låta barnen ha sin bild tagen bakom det för sin egen wanted affisch. Servera en rosa tårta i form av en sheriff's star.