mynewspapers.net

Cowboy födelsedag kaka idéer

Cowboy födelsedag kaka idéer


Cowboy fans kommer att uppskatta att se en cowboy tema tårta på bordet. Vilda västern dyker upp i dessa födelsedag kaka idéer. Anpassa mönster och storlekar av dessa cowboy födelsedag kakor för att rymma antalet gäster på din fest och din personliga kaka utsmyckning förmågor.

Cowboyhatt

Skapa en tredimensionell cowboyhatt för födelsedagstårtan. Skapa en mall för brädden av hatten och toppen av hatten. Kavla ut brun fondant och placera mallen för brädden ovanpå fondant. Skär runt mallen för att göra brädden. Gäng upp cling film och placera det under sidorna av sockerglasyr brädden till skapa den krullat upp kanterna på cowboy hatten. Tillåta brädden att ställa upp för ett par dagar innan kakan. Grädda två runda kakor. Stapla dem med ett lager florsocker när de svalnat. Ice kakan i ett tunt lager av buttercream isbildning. Rulla ut två bitar av fondant att placera på toppen av kakan. Detta kommer att skapa dip ovanpå hatten. Placera en bit av varmvalsade fondant på vardera sidan på toppen av kakan. Rulla ut en stor bit av brun fondant. Drapera det över kakan. Slät fondant och trimma överskottet. Placera kakan på sockerglasyr brädden. Rulla ut en annan rep av fondant att skapa en trim där hat och brädden möts.

Lasso

Grädda två runda tårtor i alla storlekar. Stapla kakor med ett lager av isbildning i mitten när de svalnat. Ice kakan i önskad färg. Rulla två stycken bruna fondant till långa ormar som är lika i omkrets. Håll två stycken tillsammans och vrida dem för att skapa utseendet på ett rep. Placera fondant repet på toppen av kakan i form av en lasso. Låt extra repet hänga ner på sidan av tårtan. Skriva ett födelsedag meddelande mitt i lasso på toppen av kakan.

Cowboy Boot

Börja med en ark tårta i storlek stor nog att rymma din gästlista. Skapa en mall för en cowboy boot från en sida. Placera den på toppen av kakan kyls blad. Skär runt mallen cowboy boot med en kniv. Ta bort mallen från kakan. Mjuka på övre kanten av cowboy boot genom putsning av kanten hörnet hela vägen runt tårtan. Ice kakan med brun glasyr. Lägga till mönster och detaljer till cowboy boot med glasyr.

Vilda västern scen

Dekorera en ark tårta som en vilda västern-scen. Dekorera sidor och kanter med grön glasyr. Använd ett gräs isbildning tips, som har flera små hål som släpper ut delar av isbildning likna gräs. Skapa en smuts bana i mitten av kakan. Ice smuts banan med ljus brun glasyr. Krossa graham kex och strö dem över grädde att ge det en smuts utseende. Skapa cowboys, hästar och staket från fondant, eller använda ren leksak repliker för att dekorera toppen av kakan.

Täckt vagn

Grädda två ark kakor av samma storlek. Skär varje avsvalnade kakan i halv bredd klokt. Stack de fyra halvorna med ett lager av grädde mellan varje lager. Använd en sågtandad kniv för att skära upp på tårtan i bågen formen av en täckt vagn topp. Skära bort lite i taget att förhindra tar för mycket av. Fortsätta att hugga tills du är nöjd med formen. Täcka botten hälften av stacken med brun glasyr att representera vagnen. Täcka den övre välvda delen av kakan i vit glasyr. Lägg till plast eller sockerglasyr hästar på framsidan av täckt vagn.