mynewspapers.net

Corel Painter stående tekniker

Corel Painter stående tekniker


Corel Painter är rasterbaserade digitala teckning och målning program. Den är utformad att efterlikna så nära som möjligt konstnär media som kol, akvarell och akrylfärg. Corel Painter används för att skapa serier, animationer, digitala målningar och redigera fotografier. Skapa och redigera porträtt i Corel är en konst i sig och varierar i komplexitet med bilden och de tekniker som du använder för att skapa den.

Sudda ut bakgrunden

Måla ett porträtt bakgrund för att sudda ut detaljer betonar detaljerna i den stående frågan. Öppna ditt porträtt i Corel Painter. Välj den nedrullningsbara menyn bredvid ikonen borste på verktyget övre panel. Välj en pensel, som borsten. Ändra mättnad och opacitet till 50 procent. Klicka på knappen "Klon färg". Verktyget läser in färgen i realtid när du målar. Klicka och dra över detaljer i bakgrunden som du vill sudda. Denna åtgärd belyser själva ämnet, vilket gör det pop i förgrunden av ditt porträtt.

Jämna ut huden

Du kan jämna huden på ditt porträtt med flackare hennes bild och göra henne ser yngre. Fortsätta att använda borsten och den klon Färgtangenten. Snurra din Pekpinnen i små linjer över den stående hud. Dra inte tillbaka och tillbaka, som detta skapar ett taggiga utseende. Ändra opacitet för att justera intensiteten i den utjämnande effekten.

Markera hår

Håret i ett porträtt kan vara ett stort inslag i bilden och personlighet av figuren. Genom att markera och jämna toner av hans hår, kan du göra det ser frisk och glänsande. Välj platt olja borsten från listan över penslar. Ändra mättnad till ett lågt nummer, till exempel 20 procent. Dra pekaren över delar av hans hår att ge dem en blank glans, samma som du skulle hitta i en oljemålning.

Skärpning Detaljer

Du kan göra vissa Detaljer för ett porträtt pop i Corel Painter, motivets läppar eller ögon, genom att göra färgerna ljusare och använder mindre borste storlekar. Välj den pensel som du vill använda och ändra storleken till 3 eller 4. Avmarkera "Klon färg"-knappen, om den var markerad, och klicka på verktyget Pipett. Välj en detalj att lyfta fram, till exempel läpparna, och ladda en färg genom att klicka på ett avsnitt av artikeln med verktyget Pipett. Dra färg hjulet upp och till höger för att ändra laddad färg till ett lättare och ljusare. Måla över det ursprungligen markerade området. Detta betonas och skärper detaljerna i målningen.