mynewspapers.net

Coola sätt att knyta Converse

Coola sätt att knyta Converse


Converse sneakers är den klassiska amerikanska atletisk sko. Sedan 1908, har företaget producerat sneakers som har stått sig genom tiderna, inklusive den nu berömda Chuck Taylor All-Stars. Både hög-top och låg-top versioner av Converse sneakers kan knytas i alla möjliga sätt att lägga till en speciell touch i skon. Försök köpa skosnören i ljusa färger att göra saker ännu mer intressant.

Displayen

Detta är ett klassiskt sätt att knyta converse sneakers. Starta spetsar på utsidan undersidan, mata det inåt i öljetter. Korsa skosnören över varandra i en X-form och sätt in i öljetter från toppen. Upprepa detta steg tills du kommer till den översta uppsättningen öljetter. Tuck skosnören inuti dina sneakers när du bär dem, som ger en perfekt "visning" av dina skosnören.

Den dolda knuten

Detta är en annan ren, cool stil för att visa dina Converse. Starta spets längst ner i skon och infoga skosnören i öljetter utifrån och in. På ena sidan, dra spetsar genom från insidan på nästa öglan och sedan korsar spetsar över, över tungan, i den intilliggande öglan. Både snörning kommer nu att på samma sida. Gör samma sak med den andra spetsar, utfodring igenom från insidan och passerar över tungan. Du kommer att behöva tråden det genom den tredje öglan från botten i stället för andra, eftersom den öglan redan kommer att knytas. Fortsätt med detta tills skorna är helt spetsad. När du är klar, blir båda ändarna av skosnören på samma sida. Binda dem i en knut tillsammans, inne i skon, avslutar med en "dold Knut" som du väljer.

Schackrutigt

Du behöver två separat, helst olika färgade snören för denna stil. För att dessa instruktioner, ska vi säga skosnören är röda och blå. Dra den blå spets nästan helt igenom från en av öglorna längst ner. Knyt en knut i slutet av det så att den inte dra igenom och kan finnas kvar. Passera spetsar över toppen av tungan in angränsande öljetten, utifrån och in. Dra spetsar inifrån och ut för nästa öljetten upp. Gå över tungan och än en gång dra igenom öglan utifrån och in, upprepa ditt ursprungliga steg tills du har spetsad upp hela skon. Knyt en knut i andra änden så det inte flytta. Använder den röda Skosnöre, börja från botten av sko och väva röd spets och från den blå spets. Flytta från botten av skon till toppen och tillbaka igen tills du får slut på utrymme eller snören, vilket som kommer först.