mynewspapers.net

Coola sätt att ersätta garderob dörrar

Coola sätt att ersätta garderob dörrar


En gammal garderob kan ta på en cool ny look med en uppdatering till dörrarna. Steg utanför rutan för att lägga till stil och färg med hjälp av ovanliga material och konstnärliga inslag. Garderob dörrar är oftast lätt att ersätta, de flesta sitter på utsidan av enhet och kopplas av enkla gångjärn.

Glas mosaik

För att göra glas mosaik dörren skär, börja med en bit av klar akryl tillskuret och monterad på en ram av dekorativa gjutning. Fästa gångjärnen innan du börjar på teckningen. Du kan köpa färgat glas med ett målat glas butiken. Använd en glas fräs för att skära färgat glas i små figurer. Skapa din design på papper och tejpa fast den på baksidan av akryl så kan du enkelt fylla färgområden med glasbitarna. Med en pasta-typ lim som torkar klart, som Omni-gel eller Weldbond, måla ett lim område i ett hörn och börja att placera glasbitarna, arbeta dig över och ner tills hela ytan är helt fyllt och det finns inga stora luckor mellan glaset. Det bör finnas ett litet rum mellan stycken för injektering. Låt din mosaik torka i minst 24 timmar innan du avslutar. Injektering är rörigt. Täcka ramen med maskeringstejp innan du börjar, och skydda din arbetsyta. Använda någon form av injekteringsbruk i någon färg, men blanda det i en engångs behållare, med en disponibel mixer. När fogarna är redo, slask på mosaiken och sprida den över, fylla alla sprickor. Det täcker glaset, men du ska torka bort på några minuter. Efter 5 minuter eller så, torka injekteringsbruk från ytan med hushållspapper, passar antingen fuktig eller torr, vad dig bäst. Låt bruket torka, ta bort maskeringstejp och bifoga din skapelse till garderoben. För att verkligen Visa det upp, sticka några lilla garderob lampor inne i garderoben.

Anslagstavla

Skära, sand och fläckar en träbit att använda som bas och sedan täcka med kork kakel. Ram med formning och anpassa med bilder, anteckningar och dekorativa inslag.

Hopfällbara bord

I stället för konventionella dörrar, montera gångjärnen längst ned på dörrarna och Lägg till Lås upp för en droppa-ned tabell. Stöd med utfällbara ben knutna till toppen av dörren.