mynewspapers.net

Coola saker att sätta på en bil instrumentpanel

Coola saker att sätta på en bil instrumentpanel


En bil instrumentpanel är användbar eftersom den separerar motorn från passagerarutrymmet, men ibland en instrumentpanel saknas i personlighet. Du kan liva upp din dashboard och din bil genom att täcka instrumentpanelen med coola och spännande objekt. Några av dem kan vara praktiska, andra kan vara nyckfull och bisarra, men de kommer att vara cool.

Nyttiga saker

En liten klocka med klister tillbaka är fastnat i mitten av instrumentpanelen en mycket användbar bil tillbehör, särskilt om din bil klocka är trasig eller obefintlig. Om du inte har en mugghållare, kan du epoxi en på instrumentpanelen för och hålla en penna innehavaren och en liten pad papper bredvid som. Alla dessa saker blir bra någon gång under din körning framtida.

Coola saker

En instrumentpanel är en plats för dig att uttrycka dig med coola saker. Kom bara ihåg att din coola saker kommer att få mycket varm när du parkerar i solen, så att inte sätta något där som smälter. Också, inte stapla dem så höga att de dölja din vision, eftersom detta är farligt och olagligt. Överväga dessa coola saker för instrumentpanelen: deer antler, 8 ball, bit av förstenat trä, torkade blommor, märkligt formade rock, kotte, coaster från Hard Rock Shanghai, liten modell bil som ser ut exakt som din bil, torkade blad, sko hittade på sidan av vägen, dessicated orm eller en liten fossil. Om du är religiös, en liten plast Jesus och en medföljande plast Mary kan vara lämpligt på instrumentpanelen att vaka över dig medan du kör.

Mycket coola saker

Dessa inkluderar en Don Cherry bobble-head docka, ett kvitto från hingst bordello i Sparks, Nevada, en kula, en silver Papperspress som brukade tillhöra din farfar, sex ekollon från under en live oak i Biloxi, Mississippi, ett övergivet fågelbo med delar av taggtråd vävs in i det, ett glas öga, Thelonious Monks autograf och en ryggkotor från en ko.

De coolaste sakerna tänkbara

Du behöver en väldigt cool bil eller dessa kommer bara ser pretentiöst. Ett foto av dig med Bob Dylan, en signerad första upplagan av "On the Road" en bit av rymdfärjan, en guldklimp och en åtta tum diameter sjöborre med taggarna fortfarande sitter.