mynewspapers.net

Coola saker att sätta i ditt rum

Coola saker att sätta i ditt rum


Kanske ditt rum behöver lite av en makeover och du vill ta in vissa objekt som omvandlar det till en cool, trendiga och bekväma tillflyktsort. Slutligen, vad gör den rummet svala sätter din egen stil och passion i sin design. Tänk noga på vilka aktiviteter du gör i ditt rum och ta in artiklar som gör gör dessa saker bekväm. Hålla en inspiration bok med tyg tygprover, bilder eller något visuell att kan du integrera i ditt rum.

Saker som hjälper dig koppla av

Gör rummet ser cool med en vrå eller särskilt utformade för avkoppling och vila. Placera en schäslong, fåtölj eller bekväm bänk nära ett fönster eller uteplats dörren. Ordna några blommor eller växter runt utrymmet för ett nytt utseende och ge bättre luftkvalitet. Placera en liten rock trädgård eller fontän på fönsterbrädan eller ett sidobord för en lugnande ljud. Vik en bekväm kasta eller täcke över din stol. Sätta en liten bokhylla nära genom att skapa en läsning vrå eller lämna några golvyta öppna i närheten för en plats att göra yoga sträcker sig.

Dramatiska stycken

Coola rum har ofta en eller flera bitar som drar din visuella fokus i någon riktning. Det kan vara en vintage huvudgavel klädd i rika tyger, ett parasoll refashioned som en taklampa lampskärm eller en vägg väggmålning. Leta efter sätt att ändra vad du redan har i ditt rum med ett lager färg, ny klädsel eller nya tillbehör eller utsmyckningar, som en crystal dörrhandtaget eller glas låda drar. Att föra in bitar inte traditionellt Funna i sovrum ger också en behaglig överraskning. Sprayfärg en vintage ljuskrona svart eller peacock blue och hänga den över sängen.

Saker som bryter upp utrymmet

Rum att verkar cool använder utrymmet väl, och det innebär att bryta upp skapa en vrå för varje verksamhet. Använd en kort bokhylla och placera det vinkelrätt mot väggen för att avgränsa din läsning vrå eller lounge eller studera området. Om du är orolig för det ser alltför trånga utrymme, använda ett fall med öppna hyllor--ingen uppbackning eller sidor. Detta ger dig friheten att Visa accent bitar, böcker eller media, definiera en separat utrymme och förena hela rummet, eftersom du kan fortfarande se vad är bortom bokhyllan. För en elegant touch, placera en privat skärm nära din omklädningsrum. Område mattor definiera utrymme likaledes.

Saker som speglar dina intressen

Sätta något utöver vanligt i ditt rum genom att använda dina hobbies och intressen som inspiration. Om du älskar kalligrafi, ge din byrå en färsk färgskikt och skriva fraser på den kurviga handstil: "Onämnbara" för underkläder låda eller "Tootsies" för strumpa låda. Om du är en musiker, fokusera på att skapa ett utrymme för att göra och spela musik med bekväma sittplatser, ett musikbibliotek och området för att lagra och Visa instrument. Refashion en gammal förstärkare som ett nattduksbord eller ett sidobord.