mynewspapers.net

Cool skateboard sovrum idéer

Cool skateboard sovrum idéer


En skateboard sovrum tema är ett roligt och visuellt spännande tema för teen pojkar särskilt, men för alla barn som älskar att skateboard också. "Tuffa" färger och urban höjdpunkter gör skateboard sovrum ett rum din skatare kommer att älska att visa upp för vänner. Lätt att sätta fast färger och handgjorda accenter, detta rum får faktiskt ta med ditt barn hem från skateboardpark. Här är några idéer om hur man lägger ihop.

VäggmålningarVäggmålningar gör en comeback för tema rum och skateboard väggmålningar är billiga, färgglada och lätt att tillämpa. Väggmålningar sträcker sig från cool skateboards i intressanta vinklar, knep hoppa siluetter eller ryttare på ramper. Välj en väggmålning för bakom eller bredvid en säng eller på utrymmet mellan en dörr och en garderob för en spännande grafisk pop.

Urban accenter

Cool skateboard sovrum idéer


Skateboard kultur återspeglar en urban attityd, och du kan införliva denna känsla i sovrummet också. Tillämpa en faux tegel titt på ena väggen att efterlikna en urban miljö och använda järn eller metalliska ytor för säng-frame, sidobord och byråer. Graffiti är också ett populärt tema bland skateboardåkare. Om du inte vill förstöra dina väggar, köpa en stor graffiti affisch, Rama in det och hänga den på väggen för att uppnå samma effekt. Om din skateboardåkare är också en graffitimålare, låt henne gå nötter på någon affisch styrelse, sedan ram upp hennes egna konstverk ska visas på väggen.

Sängkläder och Windows

Även om du kan hitta skateboard-relaterade sängkläder, kanske äldre åkare inte uppskattar dem. Klä en tonåring åkare säng i traditionella skater färgerna svart, silver och rött. Din tonåring kommer att uppskatta den mer mogna utseendet, och det kommer fortfarande göra det "tuffa" titt som säger "skater." Fönstren är en annan faktor, och igen, yngre åkare kanske gillar skater-motif gardiner, men tonåring åkare kommer att föredra en solid färg eller något riktigt innovativa, som att använda en dödskalle flagga vissa hand-graffitied vita gardiner. Att göra din egen gardiner är lätt; din tonåring kommer att älska att utforma dem. Ta några vanliga vita gardiner och arm din artist med sprayfärger. Tillåta honom att graffiti gardiner, låt dem luft ut och torka, och hänga. Du kan också använda vanligt vitt lakan du klipper ut och hem till storlek.

Tillbehör

Cool skateboard sovrum idéer


Tillbehör för en skateboard rum kan vara färgstarka, urban och funktionella. Gamla skateboard göra stora bokhyllor och kan placeras på gemensam bokhylla parentes, valsar och alla. Ram upp favorit skater T-shirts och användning enkel metallic-detaljer som stolar, lampor och en silver-inramad spegel. Dekaler ingår också i formatmallen skater, så ger ett bra ställe för dem och inte på dina väggar och dörrar. Köpa en rektangulär bit diamant-mönstrad aluminium plåten och skruv i väggen bakom ett skrivbord eller över en byrå. Inte bara är detta en cool urban accent men det är också en lämplig plats för din skatare klistra klistermärken, foton och minnen.