mynewspapers.net

Cool skämt gåvor

Cool skämt gåvor


Gag gåva är bättre än en sentimental gåva om mottagaren har ett stort sinne för humor. Gag gåvor är lämpliga för alla typer av tillfällen, från en personalfest till en brudföljet. Många humoristiska gåvor kan vara hemgjord eller köpt, och valen är oändliga. Förväg, tror om den person som kommer att ta emot gåvan, som det sista du vill göra är förolämpa honom. En hemgjord gag gåva visar tanken, omsorg och tid har lagts ned på att skapa något.

Över den kulle födelsedagen

En av de mest populära gånger skicka en gag gåva är en milstolpe födelsedag som din 40th. Skämt om allt äldre är oändliga och det finns massor av roliga presenter som kan vara hemmagjord utan för mycket bekostnad. Göra en survival kit inklusive humoristiska aids mottagaren måste du hjälpa honom med hans åldrandeprocessen. Idéer omfatta fylla en matlåda med löständer, barnmat och en TUPE. Inkludera handskrivna åldrande skämt eller taggar till varje gåva. Fylla en piller flaska med godis eller en hemmagjord senior busskort är billig och humoristiska sätt att hedra mottagaren.

Bachelorette och brud parter

Bachelorette och bridal partier är synonymt med gags och humor hedersgäst kommer att vara beredda på det. De flesta gag presenter till brudparet parterna kan är nästan alltid sexuella i naturen och inkludera uppblåsbara dockor, ätbara underkläder eller massageolja. Tanken är att köpa mottagaren något hon skulle aldrig erkänna att köpa själv och naturligtvis ha ett skratt och ett fniss om det. Det finns gott om gag presenter till brud parterna i specialbutiker och online. Andra idéer omfatta skärp eller T-shirts med fåniga meddelanden på dem.

Medarbetare på födelsedagen

Födelsedagen av en arbetskamrat ofta ropar efter en gag gåva. Som många medarbetare inte brukar vara nära vänner, är ett gag gåva en lättsam sätt att erkänna sin födelsedag utan svårighet och bekostnad av att välja en allvarlig gåva. Det finns massor av alternativ tillgängliga, beroende på mottagarens känsla för humor, smak och personlighet. Du kunde göra falska award certifikat eller en squishy stress avlastningsflygplatser för din oroliga medarbetare. Musmattor med ett komprometterande office part fotografi eller en rumpa pennvässare kommer att ge massor av skratt och praktiska.