mynewspapers.net

Cool och funky idéer för teen rummet väggar

Cool och funky idéer för teen rummet väggar


Tonåringar vet oftast vad de vill när det kommer till deras sovrum inredning. Kompromissa med din tonåring och låta henne att dekorera sina väggar med en cool och funky design, så länge du kan hantera den. Ange fast mark regler för idéer som är för mycket för dig, men ge henne utrymme att vara kreativa och dekorera hennes sovrum för att spegla hennes personlighet.

Färger

Färg kan göra en enorm inverkan på ta ett vanligt och tråkigt rum och göra den till en cool och funky utrymme som är passande för din tonåring och hans vänner. Välj en ljus färg, som aqua, eller en kombination av färger som lime grön och lila, måla väggarna. Om färg skrämmer dig, utse en vägg som en accent vägg och tillämpa den klara färgen på det väggen. Om din tonåring är envist på svarta väggar och du kan inte uthärda tanken, kompromiss. Överväga att låta honom måla ena väggen en mörk nyans av grå om han använder ljusa färger till kontrast med grå, som rött eller vitt.

Retro

Orden funky och cool var vanligt under 1960-talet, vilket gör en retro tema idealisk för en funky sovrum. Be din tonåring att identifiera hennes favorit del av retro kultur och använda det på väggarna. Till exempel måla ljusa, färgglada prästkragar med hjälp av ett spektrum av färger från heta rosa, gul, orange och limegrön eller måla ett tie-dye eller psykedeliska mönster. Häng färgglada pärlbeströdda gardiner om Måla väggarna är för mycket.

Väggmålningar

Måla en vägg med en väggmålning bild som matchar din tonåring önskat tema. En strand scen med sand, vatten och ljusa parasoller kompletterar ett beach-tema. En väggmålning med palmer, komplettera havet och himlen en exotiska tema. Måla en vägg att se ut som en urban skateboardpark eller snöiga skidbackarna om det är mer din tonåring stil.

Graffiti

Måla en vägg eller bjuda din tonåring vänner för att måla väggen för att se ut som en tegelvägg med graffiti sprutas över den. Hålla ord och bilder åldersanpassad. Orden kan ordnas före tid, sådan som "älskar," "fred," "dream" och "tro" Eller kan du låta din tonåring och hans vänner skriva vad de vill med villkoret att det måste vara lämpligt. Om färgen är för permanent för dig kan du måla en vägg med svarta tavlan färg och låta tonåringar rita på väggarna eftersom det kan lätt raderas.

Material

Häng tyget över väggen istället för att måla om din tonåring skulle hellre ha något olika, eller att kunna ändra det med mindre krångel. Till exempel kan ett lurviga material täcka en hel vägg och införa en funky zebra eller cheetah print. Hänga olika material i stället för träpanel på den nedre delen av väggarna, som tunna bambupinnar, sjögräs, mosaik eller billig metall som rymmer också magneter.

Wall Decor

Anpassa ovanliga objekt som ska fungera som hyllor eller piffa upp väggarna. Skateboard utan lastbilar eller hjul eller surfbrädor cut i hälften kan fungera som Vägghyllor. Skal-och-stick vägglim kan ge färg, design och funkiness utan att göra något permanent. Helt enkelt ta bort Väggdekaler när det är dags att uppdatera din tonårings sovrum inredning.