mynewspapers.net

Cool och Awesome försvinner trollkonster för barn

Cool och Awesome försvinner trollkonster för barn


De största trollkonster kan ta år att lära sig, och många av de bästa magikerna inledde som barn. Kanske du inte kan göra en elefant försvinna ännu, men du kan fortfarande förvåna och förvåna din familj och vänner med cool och awesome försvinner tricks designad speciellt för barn.

Det magiska dricka glaset

Cool och Awesome försvinner trollkonster för barn


Hitta en plast dricka kopp som är fast och att du inte kan se. Skär en bit av svampen så att den passar ordentligt i botten av koppen. Tryck in den och kontrollera att det inte kommer att falla ut även när de är våta. Utföra din trick av hälla vatten från en tillbringare i särskilda koppen framför din publik. Berätta för dem du kommer att göra din drink försvinna. Vifta med ett trollspö över koppen och säga några magiska ord; sedan vända koppen upp och ner. Inget vatten kommer ut. Vattnet har magiskt försvann. Vara försiktig med att hälla i mer vatten än din svamp kan absorbera.

Det försvinnande myntet

Cool och Awesome försvinner trollkonster för barn


Välj en vän som hjälper dig att utföra detta trick genom att låtsas vara en medlem i publiken. Berätta för honom vad han kommer att behöva göra. Visa din publik ett mynt. Sedan täcka myntet med en näsduk. Bjuda in två eller tre personer i publiken att komma och känna under näsduken, kontrollera att myntet finns kvar. Bjud in din vän att komma och känna myntet också. Låt honom försiktigt smyga in myntet i hs hand och sedan gå och sitta. Säga några magiska ord och lyft upp näsduken. Myntet har försvunnit. Bara du och din vän vet vad som verkligen hände.

Försvinnande älvor

Cool och Awesome försvinner trollkonster för barn


Rita två feer på sticky etiketter och skär dem. Göra var och en ungefär en tum hög. Berätta din publik att du ska visa dem några magiska älvor. Sticka bilderna av feer att fingrarna pekaren, en på varje nagel. Utöka din pekaren finger på varje hand och ställ den på bordet. Dölja resten av fingrarna under tabellen. Fråga din publik att skrika, "Feer fair, försvinna!" Lyft båda händerna upp i luften vid huvudet och föra dem tillbaka till bordet. Igen, lyfter båda händerna upp i luften vid huvudet och föra dem tillbaka till bordet. Den här gången sticka ut din långfingret och Dölj fingrarna pekaren under bordet. Publiken kommer inte att kunna berätta du har ändrat fingrar och tror att älvorna har försvunnit. Berätta för publiken att skrika, "Feer fair, igen!" Lyft händerna upp i luften igen och föra dem tillbaka ned, denna gång sticker fingrarna pekaren ut igen som i steg 1. Älvorna har kommit tillbaka.

Sista handen

Cool och Awesome försvinner trollkonster för barn


Nu du har lärt dig de grundläggande knep, kan du börja att göra dem mer personlig för dig. Prova att byta rekvisita för att se vad du kan göra försvinna med hjälp av dessa tekniker--en leksak dinosaurie, din mammas halsband, din bror soda. Tycker om din kostym och magic wand. Ju mer störande ditt utseende är, desto mindre sannolikt din publik är att lägga märke till detaljer som ger tricken bort. Öva framför en spegel tills alla dina trick sömlös och smidig. Kom ihåg att magi handlar om mystik och överraskning, så inte avslöja dina hemligheter av misstag.