mynewspapers.net

Cool klä upp idéer

Cool klä upp idéer


Om du klä upp för en skola tävling eller på en hus fest med vänner, finns det flera sätt att få idéer för en dress-up spel. Till exempel om du planerar en 1970-talet filmtema födelsedagsfest, be gästerna att komma på festen utklädd till populära 70-karaktärer från filmer som "The Godfather," "Saturday Night Fever," "Fett" och "Rocky". Eller om du håller en karriär dag på din skola, har studenter som klär ut sig till deras framtida yrken.

New Orleans teman

Eftersom New Orleans är en färgstark, spännande och excentriska stad fylld med rika historia och intressanta kulturella influenser, håll en New Orleans-tema dress up händelse i ditt hem. Några av gästerna kan klä sig i kläder som har traditionella Mardi Gras färgerna---lila, grönt och guld--- och andra gäster kan besluta att bära färgglada masker och färgade peruker till festen. En annan idé är att ha gästerna bära kläder som liknade de franska kolonisterna som först anlände till New Orleans i 1700-talet. Om du inte bor i New Orleans, kan du hitta dessa outfits på webbplatser som Accent bilaga och New Orleans masker.

Collegiate Cheerleader

Om den har fotbollssäsong och du är värd en ladies night där du tittar på college fotbollsmatcher på TV, kan du bjuda in gästerna att bära sitt alma mater cheerleading kläder med skolans färger till händelsen. Om detta inte är möjligt, kan de bära Kortärmad eller långärmade skjortor och sweatpants eller shorts i de högskolor färger. De kan slutföra outfit genom att bära band eller rosetter i håret som matchar kläder.

Afro-amerikanska Historymakers

Om du planerar en afroamerikansk tema händelse på ett gemenskapscentrum, inbjuder gästerna att klä ut sig till kända eller okända svart historymakers. En gäst kan besluta att klä ut sig till Harriet Tubman, kvinnan som ledde många slavar till frihet genom Underground Railroad, medan någon annan kan klä upp som Tuskegee Institute grundare Booker T. Washington. Du kan också göra händelsen intressant genom att hålla en tävling där du skulle döma varje outfit och ger priser till de bästa.