mynewspapers.net

Cool färg tekniker för guldfärg

Cool färg tekniker för guldfärg


Guldfärg kan användas för att lägga till reflektion och textur för invändiga ytor. Metalliclack består av små glimmer flingor; färg projekt måste ofta flera lager färg. Ljuset måste vara synligt i ett rum att korrekt återspegla glimmer i guldfärg. En mängd olika metalliska färger i olika nyanser av guld kan köpas hem förbättring centra och hantverk butiker. Färg kan besprutas, borstad eller rullade på beroende på teknik.

Glasrutor

Glasning en guld vägg resulterar i ett äldre, dämpad utseende. Flera lager guld färg appliceras över en mörk underlack, ofta svart eller brun akrylfärg. Mörka basen pälsen krävs för mest metallic program eftersom metalliclack är genomskinlig. Använd en glasyr blandat med latexfärg till antik ytan. Glasyren kan tillämpas med trasor, tidning eller plastpåsar.

Spraka

Krackelerad färg behandlingar verkar som om färgen har åldrats och är peeling. Ett underlack någon färg kan användas med guld tillämpas över toppen som har knäckt. Ett annat alternativ är att tillämpa en solid beläggning av guld först, och sedan tillämpa en annan färg som en täckfärg. Topplack avslöjar subtila inslag av guld som kan ses under knäckt färgen.

Torr pensel

Cool färg tekniker för guldfärg


Mycket lätt med en torr pensel, doppa i guldfärg. Borsten bör inte vara mättad. Gälla höga och låga områden av arkitektoniska bitar som trim och tak medallions metallic-lack.

Gips med inbäddade guld

Cool färg tekniker för guldfärg


Tillämpa gips på en vägg med hjälp av en murslev. Gips kan vara reflekterande glimmer-baserade gips som vanligt förekommande från dekorativa färgtillverkare som Faux effekter eller moderna mästare. Tillsätt droppar guld på murslev att blanda och slå samman med gips. Den färdiga utseendet kommer att efterlikna sten med guld höjdpunkter.

Ränder och geometriska former

Införliva guld och metallic när du målar geometriska former och utföranden. Ränder kan målas vertikalt eller horisontellt i olika storlekar. Stora geometriska rutor i olika guld nyanser kan läggas till en accent vägg.