mynewspapers.net

Cool & billiga saker att göra med en tonåring rum

Cool & billiga saker att göra med en tonåring rum


Tonåringar är ofta svåra att behaga, så när det gäller att dekorera deras sovrum, du kan hitta dig själv i för en utmaning. Även när du sätter sig på en stil eller ett tema som de kommer överens om att kan kostnaderna för redecorating utrymmet bli ett problem. Men om du är redo att göra om din sons eller dotters rum, misströsta inte. Flera cool decorating idéer kommer att passera uppbåda med din tonåring och hålla dig från att bryta banken-- och de endast kräver lite kreativitet och arbetskraft.

Stänkte färg

Om din tonåring verkar för ljusa neon färger i hennes rum och du inte ganska säljs på idén, överväga en kompromiss. Istället för att måla alla väggarna eller som täcker golvet med en fet färgade matta, använda en stänkte färg effekt för att ge rummet en pop av färg och en cool, rörigt utseende. Låt din tonåring väljer flera ljusa, fetstil nyanser och turas om att snärta penslar på väggarna till splatter färger i slumpmässigt mönster. Du kan täcka alla väggar i en splatter effekt eller välja för att skapa en accent vägg av endast täcker en. Mattor i din tonårings rum är målat i vissa områden men är annars i god form, kan du splatter färg på golvet istället för väggar för en vilda, oväntade utseende.

Ovanliga tapeter

Dina barn kanske inte entusiastisk över traditionella tapeter, men det finns alternativ för tapetsering väggen som kan wow även den mest blaserade av tonåringar. Hitta andra poster som papper som har ett mönster som din tonåring gillar istället för att köpa tapeter på hem förbättring butik. Kartor, musiknoter, omslagspapper eller jämna sidor från sin favorit bok kan alla slits i strimlor och fästs i väggen som traditionella tapeter men med en mycket funkiga look. Anbringa papper på väggen med en blandning av vitt lim och vatten eller en tydlig tapet pasta. Som omfattar ett helt rum med denna metod kan vara tråkigt, så kan du skapa en enda accent vägg. Det är också en rolig blick för insidan av en garderob eller baksidan av bokhyllor.

Faux Finish

Att lägga till en faux finish i din tonårings sovrum väggar kan skapa en mängd häftiga effekter utan att bryta banken. Med färg och rätt teknik, kan du efterlikna utseendet på tegel, gips, läder, marmor, mocka, denim eller annat material på din tonåring väggar. De flesta faux finish tekniker kräver användning av verktyg än en borste, som en svamp eller en trasa, som förmedlar iögonfallande textur på väggarna. Om din son är en skateboard fläkt, är med ett faux tegel teknik för att återskapa urban utseendet på en åka skridskor park en bra idé. För en dotter som har en sofistikerad känsla av toskanska inredningen, efterlikna utseendet på gips på hennes väggar. Konstläder och faux mocka finish är attraktivt alternativ som matchar olika teman och dekorer.

Kul belysning

Medan att se till att din tonåring har tillräcklig arbetsbelysning att göra sina läxor är tillräcklig, lägga till färgglada ljus till henne hjälpa sovrum krydda upp utrymmet. Billig semester-stil sträng lamporna i multicolors kan uppträdda på väggen, längs huvudgavel och sänggavlar och runt Fönstren för att skapa en festlig look. Nyhet sträng ljus är idealisk för användning i ett tema sovrum eftersom de kommer i olika former, som stjärnor, blommor, palmer, skal och djur. Lägga till en Lavalampa i en bokhylla eller nattduksbordet om din tonåring har en retro stil. Neonskyltar som matchar resten av rummets inredning kan vara kul också.