mynewspapers.net

Cool barnens sovrum idéer

Cool barnens sovrum idéer


Som barn mogna till ungdomar och tonåringar, blir att vara cool ofta en fokus för sin personliga stil utveckling. Har en cool och trendig sovrum kan göra ditt barn känna sig mer eleganta (och cool) samt försköna ditt hem. Det finns många kreativa och cool kids' sovrum idéer som dekorativt kan förbättra ditt barns personliga utrymme.

Loft bäddar för extra utrymme

Cool barnens sovrum idéer


Taksäng är bra för att spara utrymme och ge ditt barns rum en modern, urban lager titt. Mycket som en traditionell våningssäng lyfts ett loft sängram omkring fem fot från golvet med några stegpinnarna eller en stege för honom att klättra i sängen. Öppet utrymme under sängen rymmer ett skrivbord och stol, futon, bokhyllor, leksak lådor, TV och spelsystem eller oavsett skrymmande möbler du vill inte ta upp plats i andra delar av rummet.

Dold förvaring

Cool barnens sovrum idéer


En påhittig sättet att minska röran och hjälpa ditt barn att bo organiserade är genom att införliva dolda områden till hennes sovrum. Prova en kapten bed med flera lådor installerat på undersidan av ramen. Lådorna kan användas för att lagra böcker, tidningar, leksaker eller andra objekt som annars kan vara utspridda runt i rummet. Hängande tidningen rack, klädkrokar och plast blåa arrangörerna på bekostnad av dörrar kan också eliminera röran och bidra till att främja bättre garderob organisation medan fortfarande ser cool och trendig.

Vägg-stora väggmålningar

Cool barnens sovrum idéer


En cool och konstnärliga idé för ditt barns rum målar väggen-stora väggmålningar på väggen. Om du är en lägenhet hyresgästen kan du behöver din hyresvärdens tillstånd först. När du har beslutat om en inredning och färgsättning, måla en-- eller flera--väggar i sitt rum med en konstnärlig scen motsvarar inredningen. Till exempel, om din son gillar pirater, måla en full mur med en ocean och pirate ship scen. Om din dotter gillar Disney, prova en återgivning av Askungen och Prince Charming.