mynewspapers.net

Columbus Day aktiviteter för dagis

Columbus Day aktiviteter för dagis


Columbus Day firar Christopher Columbus och hans besättning landar i Amerika 12 oktober 1492. Undervisning ditt dagis klass om upptäckten av Amerika är bättre illustreras och förklaras med hantverk och andra aktiviteter. Pappers båt hantverk, sjöman hattar, en sketch och en gatsopare jaga göra intressant Columbus Day aktiviteter för din förskola klass.

Nina, Pinta och Santa Maria

Dela ut konstruktion papper till ditt dagis studenter. Instruera dem att rita en stor båt och två mindre båtar. Använda ett mönster för barnen att spåra eller låta dem dra båtarna freehand. Låta dem färg båtarna om de vill ha med tuschpennor, kritor eller hantverk färg. Har barnen klippa ut båtar och hjälpa dem att skriva Santa Maria på större båt och Nina och Pinta på mindre båtar.

Papper sjöman hatt

Dagis klassen kommer att njuta av att göra papper sjöman mössor att erkänna Columbus Day. För att göra en papper sjöman hatt, behöver du tidningen och tejp. Ge varje barn en halvark av tidningen. Instruera dem att vik papperet på mitten genom att vika toppen mot botten och vik de två övre hörnen till göra en stor triangel. Har dem vika nedre luckan upp och vänds triangeln och upprepa vikning att sidan nedre flik. Säkra veck med tejp om det behövs.

Sätta på en sketch

Har eleverna sätta på en sketch Christopher Columbus upptäcker den nya världen. Du kan dela skit i flera scener, som lämnar Spanien på båtar och vinka adjö till familj och vänner, den lång båtturen på havet och besättningen medlemmarna blir oroliga, dag landet sågs först och uppfyller infödingarna i Amerika. Ge barnen spela amerikaninfödingar artiklarna, till exempel bomullstussar och gå i ax av havren till européerna. Ge bitar av tyg till barnen spela besättningsmedlemmarna att ge till indianerna att illustrera utbyte av gåvor mellan européer och indianer.

Tipspromenad

Christopher Columbus och hans besättning behövde massor av förnödenheter för att kunna överleva på den långa resan till Amerika. Gör en lista av nödvändigheter som eleverna skulle behöva på en lång båttur och Dölj dessa objekt runt i klassrummet eller på lekplatsen. Dölja objekt som tvål, snacks, tandborstar och andra nödvändiga objekt som människor behöver för en lång resa. Har ett pris som är redo för barnet eller grupp som upptäcker de mest dolda objekt.