mynewspapers.net

College killar frisyrer

College killar frisyrer


Klassiska college boys' frisyr var en ikonisk amerikanska 1950-talet ser samband med Ivy League stil. Överlever årtiondena, har denna clean-cut bild förändrats lite, även om det har genomgått vissa anpassningar för moderna college killar som gillar preppy stil men inte vill leta retro och uppenbarligen 50-talet. För klassiska college stil, bära denna typ av klipp med ett renrakat ansikte och en kostym eller casual, clean-cut kläder.

Skär

Omisskännligt amerikansk utseendet på college pojke frisyr är en variant av en avslappnad besättning cut med klippt kort på baksidan och sidorna. Men till skillnad från traditionella besättningen nedskärningar stannar toppen längre. Ryggen och sidorna kan också vara mjukare än den välkända militära besättningen, som ger en ren och preparerade utseende.

Stil

Forma håret genom att borsta igenom det som du föna. En sida sära innebär att längre upp fälls ner över ansiktet. Ditt hår bör ser smidig och välvårdad snarare än burrigt, så Lägg en klick av styling cream som du torka den. Använd en vass kam för att få en ren sida sära och använda lite mer styling cream om din Frans behöver hjälp att sitta från ansiktet snarare än hängande rakt ner framför den.

1950-talet inspiration

Den klassiska college pojke frisyr populariserade under 1950-talet gick med blanka skor, en pipig-ren bild och monterade tröjor. Jeans bara blir populärt efter andra världskriget, vilket ger det övergripande utseendet en formalitet också återspeglas i frisyr av tiden. Hårstyling produkter används under 1950-talet var också mindre raffinerad, så college snittet skulle ha en hårdare, mer formella utseende, stil tillbaka med en rik kräm. På 1960-talet populariserade band som The Beach Boys en avslappnad version av college frisyr.

Moderna frisyrer

Medan retro 50-talet ser ut spelar in mode med jämna mellanrum, har grundläggande college snittet stannade samma, med några moderna anpassningar som håller det ser aktuell. Under hela 1970- och 1980-talet, de med klippt på detta sätt lämnade den mindre friserad än innan, utan användning av så mycket styling cream och med en längre fransar på toppen. De kan ytterligare anpassa denna stil med blekta blonda slingor. Från och med 2011 har preppy college killar moderna stylingprodukter på sitt kommando. skiktad toppar är lätt att dela med vax, och några killar sport svepande sidledes fringe. Djupa sidan sära har också blivit mindre uttalade. En clean-cut college pojke bild är fortfarande vanligt bland killar i alla åldrar och är fortfarande en klassisk amerikansk look.